Problematica prevenirii consumului de droguri, discutată de polițiști cu elevii din școli

Problematica prevenirii consumului de droguri, discutată de polițiști cu elevii din școli

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Botoşani, în parteneriat cu reprezentanţi ai  Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Botoşani desfășoară în aceste zile mai multe activități alături de  elevii Liceului „Demostene Botez” din Trușești și cei ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” Botoșani.  Mai concret, polițiști discutată cu elevii din școli problematica prevenirii consumului de droguri și cum să se ferească de acest viciu.

Tinerii primesc recomandări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte în diferite situaţii de risc, precum şi recomandări de petrecere a timpului liber departe de tentaţia etnobotanicelor.

De asemenea, aceştia sânt informaţi cu privire la riscurile consumului de droguri la vârsta adolescenţei. 

Aproximativ 200 de elevi participă la aceste activități cu caracter interactiv derulate în parteneriat de cele două instituții.

Cu ocazia activităților au fost distribuite materiale realizate în cadrul parteneriatului  derulat  de IPJ Botoșani cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
58

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
54

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...