PONDEREA gradațiilor de merit pe discipline, după redistribuire!
BOTOSANI

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a aprobat redistribuirea gradațiilor de merit acordate atât cadrelor didactice, cât și personalului didactic auxiliar.

PONDEREA gradațiilor de merit pe discipline, după redistribuire!

Redistribuirea a fost făcută după ce anumite locuri au rămas neutilizate fie ca urmare a faptului că nu au fost depuse suficiente dosare, fie pentru că nu s-a îndeplinit punctajul necesar.

Cele mai multe gradații de merit, 39 la număr, vor fi acordate învățătorilor, educatorilor-25, și câte 16 pentru profesorii de limba și literatura română și celor de limbi moderne.

Vezi AICI ponderea gradațiilor, după redistribuire!

Candidații nemulțumiți de punctaje pot depune contestații în perioada 29-30 iunie, rezultatele finale urmând a fi validate în data de 7 iulie. 

Pentru personalul didactic vor fi acordate 216 gradații. Cele mai multe, 38 la număr, sunt pentru învățători/profesori pentru învățământul primar, urmați de educatori, cu 24 de gradații, și profesori de limbi moderne, cu 16 gradații. Pentru personalul didactic auxiliar vor fi acordate doar două gradații de merit, pentru îngrijitori grupă preșcolari.

276 de candidați din unitățile de învățământ botoșănene s-au înscris la concursul pentru gradații de merit.

Gradațiile de merit se acordă pentru o perioadă de cinci ani și reprezintă 25% din salariul de bază. 

 

 

Spune-ne opinia ta