​Poliţiştii botoşăneni, în mijlocul copiilor din comuna Hlipiceni - FOTO

​Poliţiştii botoşăneni, în mijlocul copiilor din comuna Hlipiceni - FOTO
Cu ocazia manifestărilor prilejuite de ziua de 1 Iunie, poliţiştii s-au aflat miercuri, 29 mai, în mijlocul elevilor din comuna Hlipiceni.

Întâlnirile cu elevii au avut loc la nivelul Scolii Gimnaziale "Dan Iordachescu", acțiunile fiind organizate de Primăria comunei Hlipiceni în colaborare cu postul de poliție din localitate și unitatea de învățământ.
 
Activitățile s-au derulat pe mai multe paliere, printre acestea numărându-se și siguranța rutieră: o parte din elevi au participat la a X-a ediție a Concursului pe teme rutiere "Micul pieton", copiii primind diplome si dulciuri oferite de Primăria comunei Hlipiceni. Cei mai informați dintre ei au fost căștigătorii concursului, aceștia primind rechizite pentru anul școlar următor. În același context, polițiștii rutieri au readus în atenția copiilor lucrurile la care trebuie să fie atenți atunci cand sunt pe stradă în calitate de pieton sau biciclist.

Lucrătorii Serviciului de Acțiuni speciale au fost alături de cei mici facând o demonstrație cu echipamentul din dotare, în timp ce polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au transmis sfaturi pentru o vacanță în siguranță și au distribuit materiale realizate în cadrul Campaniei Împreună pentru o comunitate mai sigură.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
83

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
224

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
97

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...