O educatoare care a agresat mai multi copii e obligata de instanta sa se interneze intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare care a agresat mai multi copii e obligata de instanta sa se interneze intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii este obligata de instanta sa se interneze intr-o clinica de psihiatrie. Educatoarea a fost suspendata in urma scandalului si apoi reprimita la catedra, dar acum este obligata sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Decizia apartine magistratilor de la Judecatoria Focsani si vine la cererea procurorilor, fiind considerata o masura de siguranta pentru copiii de la gradinita din Vrincioaia, judetul Vrancea.

Hotararea este definitiva. Aceasta inseamna ca internarea este obligatorie, iar educatoarea trebuie sa ramana sub observatia specialistilor pana cand se insanatoseste sau se observa o ameliorare, astfel incat sa nu mai reprezinte un pericol pentru copii.

O filmare in care educatoarea Mihaela Ciornea, de la gradinita din Poieni, comuna Vrancioaia, agreseaza fizic si psihic doi baieti, pe care ii bruscheaza, ii injura, ii jigneste si ii loveste in mod repetat in cap si peste fata, a fost adusa in 21 octombrie 2016 la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, de catre un parinte. Inregistrarea, postata si pe Youtube, ar fi fost realizata de mama unui copil care se afla in clasa, cu permisiunea educatoarei.

Politistii s-au autosesizat si au intocmit dosar penal pentru purtare abuziva si lovire sau alte violente.

Scandalul izbucnit atunci a dus la suspendarea din functie a cadrului didactic. Ulterior, ea s-a prezentat la gradinita cu acte care certificau ca este apta din punct de vedere psihologic sa fie in continuare educatoare, asa ca a fost reprimita la gradinita. Parintii mai multor copii au contestat aceasta decizie, iar unii au hotarat sa-si mute copiii la o alta gradinita. Ei s-au constituit parti vatamate in procesul deschis de procurori, care in urma intregului scandal, inregistrat video, o acuza pe educatoare de purtare abuziva, arata Ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...