O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

A muncit din greu pentru a putea studia în străinătate, iar visul i s-a împlinit. O elevă din Botoșani a fost admisă la toate cele cinci universități din Londra la care a aplicat.

Geanina Viziteu este din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albești, iar timp de patru ani a învățat la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din Botoșani. A dorit ca la finalizarea liceului să urmeze cursurile unei facultăți din cadrul unei universități londoneze și a aplicat la nu mai puțin de cinci universități. 

A fost admisă la toate cinci: University of Greenwich, University of Westminster, London Metropolitan University, Southampton University si Coventry University.

A ales să studieze în următorii trei ani Relații internaționale și limbi străine la University of Greenwich, reușind să obțină și o bursă fără de care nu ar fi reușit să studieze peste hotare. 

"A învățat timp de patru ani foarte mult, a fost cu burta pe carte, cum s-ar spune. A luat BAC-ul cu 9,50. A dat un examen la Iași - a avut de susținut patru probe - pe care l-a promovat și a fost admisă la toate cele cinci universități. Chiar din timpul școlii tot primea câte un e-mail că a fost admisă, până în iulie când a terminat a tot primit", ne-a spus mama fetei.

Geanina Viziteu a plecat deja în Londra unde peste câteva zile va începe viața de studentă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

Vineri, 19 Ianuarie 2018
196

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
485

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...

Patinoar pe trotuare! Reproşuri la adresa societăţii Urban Serv – FOTO

Vineri, 19 Ianuarie 2018
314

Oamenii au sesizat situaţia pe adresa redacţiei Stiri.Botosani.ro şi spun că mai multe persoane au căzut după ce au alunecat pe gheaţa de pe trotuare şi susţin că nu este normal să fie o as...