O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

A muncit din greu pentru a putea studia în străinătate, iar visul i s-a împlinit. O elevă din Botoșani a fost admisă la toate cele cinci universități din Londra la care a aplicat.

Geanina Viziteu este din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albești, iar timp de patru ani a învățat la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din Botoșani. A dorit ca la finalizarea liceului să urmeze cursurile unei facultăți din cadrul unei universități londoneze și a aplicat la nu mai puțin de cinci universități. 

A fost admisă la toate cinci: University of Greenwich, University of Westminster, London Metropolitan University, Southampton University si Coventry University.

A ales să studieze în următorii trei ani Relații internaționale și limbi străine la University of Greenwich, reușind să obțină și o bursă fără de care nu ar fi reușit să studieze peste hotare. 

"A învățat timp de patru ani foarte mult, a fost cu burta pe carte, cum s-ar spune. A luat BAC-ul cu 9,50. A dat un examen la Iași - a avut de susținut patru probe - pe care l-a promovat și a fost admisă la toate cele cinci universități. Chiar din timpul școlii tot primea câte un e-mail că a fost admisă, până în iulie când a terminat a tot primit", ne-a spus mama fetei.

Geanina Viziteu a plecat deja în Londra unde peste câteva zile va începe viața de studentă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta