O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

O botoșăneancă a fost admisă la cinci universități din Londra

A muncit din greu pentru a putea studia în străinătate, iar visul i s-a împlinit. O elevă din Botoșani a fost admisă la toate cele cinci universități din Londra la care a aplicat.

Geanina Viziteu este din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albești, iar timp de patru ani a învățat la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din Botoșani. A dorit ca la finalizarea liceului să urmeze cursurile unei facultăți din cadrul unei universități londoneze și a aplicat la nu mai puțin de cinci universități. 

A fost admisă la toate cinci: University of Greenwich, University of Westminster, London Metropolitan University, Southampton University si Coventry University.

A ales să studieze în următorii trei ani Relații internaționale și limbi străine la University of Greenwich, reușind să obțină și o bursă fără de care nu ar fi reușit să studieze peste hotare. 

"A învățat timp de patru ani foarte mult, a fost cu burta pe carte, cum s-ar spune. A luat BAC-ul cu 9,50. A dat un examen la Iași - a avut de susținut patru probe - pe care l-a promovat și a fost admisă la toate cele cinci universități. Chiar din timpul școlii tot primea câte un e-mail că a fost admisă, până în iulie când a terminat a tot primit", ne-a spus mama fetei.

Geanina Viziteu a plecat deja în Londra unde peste câteva zile va începe viața de studentă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
845

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1694

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1942

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...