NOUTATI LA CUZA: Fara sesiune de examene, iar studentii prinsi copiind vor fi taxati cu 100 de euro!

NOUTATI LA CUZA: Fara sesiune de examene, iar studentii prinsi copiind vor fi taxati cu 100 de euro!

Universitatea Al. I. Cuza Iasi isi deschide salile de curs si laboratoarele de luni. Incepe anul universitar 2009/2010, care le aduce studentilor schimbari majore insesiunea de examene.

Studentii de la UAIC au parte de schimbari majore incepând cu anul universitar 2009 / 2010 in privinta modalitatii de evaluare: nu vor mai avea sesiunea de examene clasica.

"Stabilirea perioadelor de evaluare este de competenta fiecarei facultati in parte, conform structurii anului universitar aprobate de catre Senat. Perioadele de evaluare sunt aceleasi pentru toate specializarile din interiorul unei facultati. Programarea evaluarilor, formele de desfasurare a acestora, locul de examinare si comisiile de evaluare sunt de competenta facultatilor", se arata in regulamentul privind desfasurarea activitatii didactice.

Perioada de evaluare a studentilor pe parcursul semestrului este de doua saptamâni: dupa parcurgerea unei jumatati din materia disciplinei si la sfârsit, dupa ce studentii au terminat materia.

In schimb, studentii care au fost prinsi copiind au parte de reguli mai putin dure. Daca pana acum erau amenintati cu exmatricularea definitiva din facultate, acum, in noul regulament se prevede ca studentii care comit fraude vor plati o taxa de reinmatriculare de 100 de euro.

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
41

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
155

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
721

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...