Noi controale ale inspectorilor IȘJ în școlile din județ!

Noi controale ale inspectorilor IȘJ în școlile din județ!

Inspectorii Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) vor efectua, în perioada 6-10 noiembrie, noi inspecții de specialitate în unitățile de învățământ din întreg județul.

”Asta înseamnă inspecții curente și speciale pentru acordarea gradelor didactice și definitivatului. Totodată, se urmărește consilierea cadrelor didactice pentru utilizarea unor metode de învățare diferențiată, evaluarea competențelor cadrelor didactice de a utiliza metode de învățare diferențiată centrată pe elev și consilierea profesorilor debutanți”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Totodaă, în perioada 13-17 noiembrie, vor avea loc două inspecții școlare generale la două unități de învățământ din județul Botoșani. Este vorba de Școala Gimnazială Păltiniș și Școala Gimnnazială nr.1 Rădăuți-Prut.

În cadrul acestei inspecții școlare generale, inspectorii școlari vor evalua managementul școlar, managementul calității, dezvoltarea instituțională, modul de aplicare a curriculumului naţional și activitatea personalului didactic

 

Spune-ne opinia ta