Ministrul Educației: Fiecare profesor va decide daca are nevoie de manualul de sport

Ministrul Educației: Fiecare profesor va decide daca are nevoie de manualul de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice daca isi doresc acest lucru, a anuntat, luni, ministrul Educatiei, Liviu Pop.

"Profesorii vor decide daca vor lucra sau nu cu manuale de sport, fiecare in parte va decide daca are nevoie de manual pentru ora de sport", a spus Liviu Pop.

Ministrul a adaugat ca, in viziunea lui, invatamantul romanesc este de nota 6 sau 7, in conditiile in care foarte multe cadre didactice sunt necalificate.

Ministrul Educatiei a declarat, saptamana trecuta, ca manualul de educatie fizica si sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat si nu exista contestatii. Cele trei variante sunt publice in format electronic, iar astfel scolile le pot comanda.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Trecem la ora de vara: In noaptea de sambata spre duminica dam ceasurile inainte

Sâmbătă, 24 Martie 2018
389

In ciuda vremii de afara, Romania va trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora, iar ora 03:00 va deveni ora 04:00.Astfel, duminica...

Botoșănean implicat într-un accident mortal, la Suceava!

Sâmbătă, 24 Martie 2018
1959

Doua tiruri si o camioneta s-au ciocnit vineri in trafic, tirurile plonjand in gardul unei case. Soferul unuia dintre autotrenuri a ramas incarcerat, in stare de inconstienta, iar pentru extrager...

În sfârșit, Becali e mulțumit de jucătorul de la FC Botoșani: "Ce gol a dat! Este imposibil sa nu ajunga mare fotbalist!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
476

Gigi Becali are încredere ca FCSB va triumfa la finalul acestui sezon, dar îsi face timp si pentru viitor. Astfel, finantatorul ros-albastrilor se bucura pentru faptul ca si-a asigurat sem...