Mesajul conducerii IȘJ Botoșani, cu ocazia deschiderii anului școlar 2018-2019

Mesajul conducerii IȘJ Botoșani, cu ocazia deschiderii anului școlar 2018-2019

Iată-ne ajunși la începutul toamnei, când școlile prind iarăși viață și își deschid porțile pentru copiii care, cu emoție, le pășesc pragul.
Acum, noi, dascălii, începem să cultivăm iar la sfârșitul anului școlar vom culege roadele. Roade mai bogate de la an la an, drept mărturie fiind rezultatele recunoscute la nivel național și internațional cu care județul nostru se mândrește.

Dragi elevi,
Orice lucru trainic se construiește greu, dar fiți convinși că ceea ce realizați și învățați în școală, fiecare efort depus, fiecare oră dedicată studiului va fi o piatră zidită la temelia viitorului vostru.
Nu ignorați frumusețea și bucuria acestor ani care trec ca gândul.
Mult succes deopotrivă celor care tocmai încep cu emoție studiile, dar și celor pentru care anul școlar 2018-2019 înseamnă confruntarea cu un examen, fie el de Evaluare Națională, fie de Bacalaureat!

Stimați colegi profesori,
Nouă ne revine sarcina să călăuzim acești copii și să-i pregătim pentru viață. 
Educația adevărată modelează caractere și cultivă pe om nu numai profesional ci și spiritual. ”Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat ce ai învățat la școală” așa după cum spunea și Albert Einstein.

Stimați părinți,
Vă mulțumim pentru investiția pe care o faceți în educație!
Vă asigurăm că vom încuraja întotdeauna păstrarea tradiției care a adus atâtea rezultate bune, dar, totodată, vom încuraja și inițiativele care au menirea de a moderniza actul educațional pentru a spori calitatea educației!
Vă dorim un an școlar cât mai rodnic, cu multă sănătate și putere de muncă!


Inspector Școlar General,
Prof. Gabriel HÂRTIE

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

Vineri, 21 Septembrie 2018
2473

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

Vineri, 21 Septembrie 2018
1042

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...

Microbuz cu români, accident grav pe o autostradă din Slovacia

Vineri, 21 Septembrie 2018
1849

Cel puţin cinci cetăţeni români au fost răniţi după ce un microbuz înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion, pe o autostradă din Slovacia, inform...