Lista finală a directorilor şi directorilor adjuncţi de şcoli care vor ocupa funcţiile după concurs!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a publicat, vineri, rezultatele finale obţinute de candidaţii care au participat la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar de la nivelul judeţului.

 Lista finală a directorilor şi directorilor adjuncţi de şcoli care vor ocupa funcţiile după concurs!

32 de cadre didactice au fost declarate promovate şi vor ocupa posturile de conducere pentru o perioadă de 4 ani. Alte 12 cadre didactice au fost declarate admise, întrunind punctajul necesar pentru a trece concursul, dar este vorba de profesori care au concurat pe posturi unde au fost mai mulţi candidaţi, candidatul cu punctajul cel mai mare fiind declarat promovat.

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, în perioada 21-23 august  vor fi emise deciziile şi vor fi încheiate contractele de management cu cei care au promovat concursul, contracte care se vor încheia atât cu Inspectoratul Şcolar, cât şi cu primăriile.

În şcolile unde funcţiile de conducere nu s-au ocupat prin concurs, directorii şi directorii adjuncţi vor fi detaşaţi în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs.

Vezi AICI lista cu rezultatele finale la concursul pentru directorii de şcoli!

 

 

 

Spune-ne opinia ta