Invitaţie la o lansare inedită

Invitaţie la o lansare inedită

Are doar 14 ani şi este elevă în clasa a VIII-a, iar vineri seară îşi lansează primul său roman. Este vorba despre Marieva A. Demetrescu, micuţa artistă botoşăneancă ale cărei rânduri au putut fi citite şi în "Cuvintele autoarei", o carte lansată în februarie 2017. 

Profesorul Gheroghe Median scria atunci despre prima apariţiei a elevei Şcolii Generale nr. 6 din Municipiul Botoşani că „este o carte în care, cu candoarea vârstei, dar şi cu o maturitate deasupra acesteia, tânăra autoare priveşte şi analizează lumea, intuieşte situaţii şi emoţii în care nu s-a aflat şi pe care nu le-a trăit încă, dar cu care, desigur, se va întâlni, şi pledează pentru dreptul semenilor săi la viaţă şi iubire. Este o carte care te cucereşte de la primele pagini şi te convinge că autoarea are toate datele de a se realiza ca scriitor.”

Lansarea romanului intitulat „Romanţa anonimă” va avea loc, aşadar, pe 7 decembrie, începând cu ora 19, în sala „Mihai Eminescu” a hotelului Rapsodia. 

Părinţii Mariei Alexia Roşu, pe numele ei de dincolo de scenă, au croşetat câteva momente care să se asorteze cu subiectul romanului centrat pe condiţia artistului în societate. Astfel, alături de deja cuceritul Gheorghe Median, vor fi prezenţi profesori, colegi ai celor doi părinţi responsabili pentru apariţia şi formarea autoarei, ambii cadre didactice ale Liceului de Artă „Ştefan Luchian”. Totodată, elevi ai liceului anunţă să încânte publicul alături chiar de Marieva, Ioana Popovici, Oana Tăbultoc, Teodor Humă fiind, aşadar, trecuţi pe afişul evenimentului. De remarcat că la eveniment va fi prezentă şi Gina Micloş, directorul executiv al editurii Coresi, cea care a scos pe piaţă obiectul lansării. (Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

astăzi, 21:03
159

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: Să se menționeze clar în regulament că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision!

astăzi, 19:53
524

Compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru, spune că "din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodămân...

Copil de un an opărit cu ciorbă!

astăzi, 18:53
1043

Copil de un an opărit cu ciorbă, diagnosticat cu arsuri de gradul II la mână și umăr! Incidentul s-a produs la Manoleasa, micuțul căzând peste oala cu ciorbă fiartă.Copilul se...