Important pentru studenți: Vor primi burse și în vacanță!

A fost semnat Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4104 din 21.06.2017 privind modificarea si completarea Anexei la Ordinul nr. 3392 din 27.02.2017 privind stabilirea Criteriilor generale de acordare a burselor si a altor forme de sprijin material pentru studenti.

Important pentru studenți: Vor primi burse și în vacanță!

Studentii vor primi burse si in vacante. Bursele, indiferent de tipul acestora, se vor acorda pe toata durata anului universitar (12 luni), inclusiv pe perioada vacantelor, incepand din acest an, potrivit Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR).

A fost semnat Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4104 din 21.06.2017 privind modificarea si completarea Anexei la Ordinul nr. 3392 din 27.02.2017 privind stabilirea Criteriilor generale de acordare a burselor si a altor forme de sprijin material pentru studentii din invatamantul superior de stat, invatamant cu frecventa, care reglementeaza acest lucru, potrivit digi24.ro.

De asemenea, studentii inmatriculati in ultimul an de studiu al ciclurilor de licenta/master, ce beneficiaza de orice tip de bursa in ultimul semestru de studii, vor primi acelasi tip de burse/bursa pana in luna septembrie a anului respectiv, indiferent de momentul cand isi sustin examenul de finalizare al studiilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...