Graficul de desfășurare a probelor practice și a inspecțiilor speciale, la concursul de titularizare. 15 candidați, respinși!
BOTOSANI

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat graficul de desfășurare a probelor practice și a inspecțiilor speciale la clasă pe care le vor susține candidații înscriși la concursul de titularizare din acest an.

Graficul de desfășurare a probelor practice și a inspecțiilor speciale, la concursul de titularizare. 15 candidați, respinși!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

La nivelul județului Botoșani s-au înscris la concursul de titularizare 583 de candidați, cele mai multe dosare fiind la educatori, învățători și la disciplina limba și literatura română.

Pentru 15 candidați fișele de înscriere nu au fost validate întrucât nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs. (Vezi AICI lista candidaților respinși)

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc în data de 12 iulie, rezultatele urmând a fi afișate pe 18 iulie.

Candidaţii care nu obţin la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 5 nu pot participa la proba scrisă. 

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

Vezi PROGRAMAREA probelor practice!

Vezi PROGRAMAREA inspecțiilor speciale!

 

 

Spune-ne opinia ta