Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Activitatea a avut loc in Saptamana "Scoala Altfel" si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.

Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Toamna este, a fost si va fi o muza plina de har pentru sufletele oamenilor, un izvor nesecat de inspiratie pentru artisti de toate genurile –poeti, pictori, scriitori si compozitori deopotriva.
     
Recunoscatori pentru darurile ei si dorind sa imparta bucuria acestui anotimp, sperand ca belsugul ei sa faca parte din casele si inimilor tuturor, elevii Liceului ”Demostene Botez“ Trusesti au organizat un festival dedicat zanei Toamna.
     
Activitatea a avut loc in Saptamana Scoala Altfel si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.
     
"Spectacolul a cuprins reprezentatii din cele mai diverse. De la poezii la cantece si chiar o parada cu tematica specifica. Gazda festivalului Ines Balanescu ne-a introdus in atmosfera spectacolului cu poezia lui Nichita Stanescu “Emotie de toamna“. Ne-au incantat apoi cu reprezentatia lor elevii din ansamblul liceului "Flori de  Mar“, solistii Ana Maria Chelarasu, Ursu Iuliana Petronela, Vesel Matei, elevul Narcis Stratula cu un recital la clarinet. Elevii clasei a XI a G au fost mici actori punand in scena “Povestea unui elev lenes”, subiect foarte comun in zilele noastre. Multumim tuturor celor implicati, profesori si elevi deoportiva, Asociatiei Avanti care a premiat participantii", a precizat prof. Adina Dobrota. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Funcţie de conducere a IJSU Botoşani, ocupată prin concurs

Vineri, 16 Noiembrie 2018
568

Colonelul Dan Decebal Murariu a obţinut nota finală 8,90 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef al IJSU, organizat de structura centrală.Urmează ca ofiţer...

Copii născuţi înainte de termen, sărbătoriţi la Maternitate- FOTO

Vineri, 16 Noiembrie 2018
724

Au fost momente emoţionante astăzi în maternitatea botoşăneană, unde a fost "vernisată" o expoziţie foto unică şi a avut loc o întâlnire cu micuţii care au venit ...

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Vineri, 16 Noiembrie 2018
471

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate &icir...