Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Activitatea a avut loc in Saptamana "Scoala Altfel" si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.

Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Toamna este, a fost si va fi o muza plina de har pentru sufletele oamenilor, un izvor nesecat de inspiratie pentru artisti de toate genurile –poeti, pictori, scriitori si compozitori deopotriva.
     
Recunoscatori pentru darurile ei si dorind sa imparta bucuria acestui anotimp, sperand ca belsugul ei sa faca parte din casele si inimilor tuturor, elevii Liceului ”Demostene Botez“ Trusesti au organizat un festival dedicat zanei Toamna.
     
Activitatea a avut loc in Saptamana Scoala Altfel si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.
     
"Spectacolul a cuprins reprezentatii din cele mai diverse. De la poezii la cantece si chiar o parada cu tematica specifica. Gazda festivalului Ines Balanescu ne-a introdus in atmosfera spectacolului cu poezia lui Nichita Stanescu “Emotie de toamna“. Ne-au incantat apoi cu reprezentatia lor elevii din ansamblul liceului "Flori de  Mar“, solistii Ana Maria Chelarasu, Ursu Iuliana Petronela, Vesel Matei, elevul Narcis Stratula cu un recital la clarinet. Elevii clasei a XI a G au fost mici actori punand in scena “Povestea unui elev lenes”, subiect foarte comun in zilele noastre. Multumim tuturor celor implicati, profesori si elevi deoportiva, Asociatiei Avanti care a premiat participantii", a precizat prof. Adina Dobrota. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
137

Începând cu acest grupaj, vom publica dialogul avut cu epigramistul MIHAI HAIVAS:Școala generală Cristinești  (clasele I - VII) - 1948 - 1955Liceul nr. 1 Dorohoi( acum Co...

A ajuns în comă la spital, după ce s-a prăbușit în fața barului!

Duminică, 20 Ianuarie 2019
2465

Băutura l-a dus până aproape de moarte! Un tânăr din Todireni, județul Botoșani, a băut duminică dimineață într-un bar din sat, consumând o cantitate mare de alcool.&n...

Eclipsă totală de Lună la noapte! La ce oră va fi vizibilă Super-Luna Sângerie

Duminică, 20 Ianuarie 2019
787

Eclipsa totală de Lună, Lună Sângerie a lupului, evenimentul astral care va zgudui mentalități cărora le venise timpul să fie spulberate. În noaptea de 20 spre 21 ianuarie,...