FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

Deși inițial se punea problema unei reduceri a salariilor la FC Botoșani, Marius Croitoru a afirmat că în acest moment nu se mai pune problema ca acestea să fie diminuate.

Trupa din Botoșani încearcă să-și păstreze vedetele, Dugandzic, Ofosu, Ashkovski sau Rodriguez fiind tentați de un transfer.

”Este foarte greu să pun un jucător din România să renunțe la un salariu de 2.000, 3.000 de euro. Aici am ținut legătura cu patronatul, nu se pune problema de reducerea salariilor, dar la nivel de vestiar, dacă clubul va întâmpina dificultăți vom ajuta”, a spus Croitoru, antrenorul Botoșaniului, la Digi Sport.

Marius Croitoru: ”Într-o lună sper să-i dăm drumul la treabă”

Antrenorul Botoșaniului este optimist în ceea ce privește reluarea campionatului :”Eu sunt optimist, toată viața am fost. N-aș vedea lucrurile fără un final frumos. Eu zic că maxim o lună de zile să ne apucăm de treabă, așa vreau să se întâmple. Sunt lucruri mai importante acum decât fotbalul.

Vorbesc zilnic cu ei (n.r. - cu jucătorii), dar răspunsurile la întrebările lor nu le am. Încerc să le mențin moralul cât mai ridicat pentru că sunt întrebări la care nu am răspuns”, a mai spus Croitoru.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
32

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
50

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...