Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Ștefan Răzvan Bălăucă, elevul care a obținut numeroase premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale la care a participat până acum, a fost premiat în prima zi de școală în cadrul festivității de deschidere a anului școlar 2017-2018 de la Colegiul Național "M. Eminescu", unitate la care învață.

Cristina Chiriac, directorul Colegiului, i-a oferit lui Ştefan Răzvan Bălăucă, elev în clasa a XII-a, o cupă a succesului, o diplomă de excelenţă şi o medalie de onoare. Ștefan Bălăucă a obţinut de curând medalia de aur la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului.

La festivitatea de deschidere a anului școlar au fost prezenți inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, subprefectul Daniela Beclea și senatorul Doina Federovici. 

Doina Federovici a fost copleșită de emoții, fiica acesteia, Măriuca, fiind din acest an elevă, în clasa a V-a, a Colegiului Național "M. Eminescu".


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Ședință de Consiliu Județean cu acuzații privind repartizarea banilor pentru primării!

astăzi, 10:59
63

Consilierul Mirela Saucă a reproșat faptul că proiectele de hotărâre au ajuns la consilieri cu puțin timp înainte de ședința extraordinară, motiv pentru care nu au putut fi consult...

Avalanşă de candidaţi pentru posturile din Primăria Botoşani

astăzi, 08:01
592

Salariile din administraţia publică locală, majorate considerabil anul trecut, atrag tot mai mulţi botoşăneni dornici să ocupe un post în acest domeniu.Nu mai puţin de 19 candidaţi ...

S-au stabilit sumele ce vor fi repartizate primăriilor din judeţ. Cât primesc UAT-urile pentru drumuri şi proiecte! DOCUMENT

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1264

Suma totală ce va fi repartizată pentru drumuri, pentru anul 2018, este de 13,8 milioane de lei, dintre care 10,3 milioane lei vor merge la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, iar diferenţ...