Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Ștefan Răzvan Bălăucă, elevul care a obținut numeroase premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale la care a participat până acum, a fost premiat în prima zi de școală în cadrul festivității de deschidere a anului școlar 2017-2018 de la Colegiul Național "M. Eminescu", unitate la care învață.

Cristina Chiriac, directorul Colegiului, i-a oferit lui Ştefan Răzvan Bălăucă, elev în clasa a XII-a, o cupă a succesului, o diplomă de excelenţă şi o medalie de onoare. Ștefan Bălăucă a obţinut de curând medalia de aur la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului.

La festivitatea de deschidere a anului școlar au fost prezenți inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, subprefectul Daniela Beclea și senatorul Doina Federovici. 

Doina Federovici a fost copleșită de emoții, fiica acesteia, Măriuca, fiind din acest an elevă, în clasa a V-a, a Colegiului Național "M. Eminescu".


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1314

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
684

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1068

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....