Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Elevul Ștefan Răzvan Bălăucă, premiat la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național "M. Eminescu"

Ștefan Răzvan Bălăucă, elevul care a obținut numeroase premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale la care a participat până acum, a fost premiat în prima zi de școală în cadrul festivității de deschidere a anului școlar 2017-2018 de la Colegiul Național "M. Eminescu", unitate la care învață.

Cristina Chiriac, directorul Colegiului, i-a oferit lui Ştefan Răzvan Bălăucă, elev în clasa a XII-a, o cupă a succesului, o diplomă de excelenţă şi o medalie de onoare. Ștefan Bălăucă a obţinut de curând medalia de aur la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului.

La festivitatea de deschidere a anului școlar au fost prezenți inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, subprefectul Daniela Beclea și senatorul Doina Federovici. 

Doina Federovici a fost copleșită de emoții, fiica acesteia, Măriuca, fiind din acest an elevă, în clasa a V-a, a Colegiului Național "M. Eminescu".


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1275

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
998

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1710

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...