Elevi și profesori de la Colegiul Național M. Eminescu, premiați la Parlament

Marti,19 decembrie, la Palatul Parlamentului,a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut distincții la olimpiade și concursuri internaționale în anul 2017, a profesorilor care i-au pregătit și a unităților de învățământ de proveniență ale elevilor olimpici internaționali pe discipline școlare.

Elevi și profesori de la Colegiul Național M. Eminescu, premiați la Parlament

Pentru al V-lea an consecutiv, Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani primește din partea Ministerului Educației Naționale și Guvernului României “Diploma de Excelență” pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2017-2018.

Colegiul Eminescu a fost reprezentat de elevii: Anghel Andrei-mențiune la Olimpiada Internaționala de Lectură -și Bălăucă Ștefan Răzvan-medalia de aur la Olimpiada Internaționala de Științele Pământului și bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică.

La ceremonia de premiere au mai fost invitaț directorul Colegiului Național “Mihai Eminescu”, Cristina Chiriac, precum și  cadrele didactice Bălăucă Cristina, Huțanu Liviu, Damean Diana, Guceanu Constantin, Pintilei Aurelian, Poroșniuc Daniel Dumitru, Zamfirescu Violeta, Zbughin Violeta.

Premiile au fost înmânate de Ministrul Educației, Liviu Pop, și de Președintele Comisiei pentru Învățământ din Senat, Ecaterina Andronescu.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

astăzi, 15:53
1098

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești, judeţul Neamţ, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 65 ani, din Horia, ar fi fost victima unei ...

Scuza unui hoţ care acţiona lângă Piaţa Centrală: Depresia de care suferă e de vină!

astăzi, 15:40
479

O tânără de 17 ani, din comuna Dobârceni, a fost cât pe ce să rămână fără telefonul mobil pe care îl avea supra sa, dar l-a observat la timp pe cel care, în ...

Pirat auto prins de poliţişti, iertat de judecători pe motiv că scopul legii nu este aplicarea sancţiunilor pecuniare

astăzi, 14:07
2967

C.R. a fost oprit de poliţişti, în luna aprilie a anului trecut, în timp ce transporta persoane fără a deţine o autorizaţie. Acesta era cunoscut de oamenii legii, în condiţiil...