Elevi culesi cu politia din baruri!

Elevi culesi cu politia din baruri!

In urma unor razii efectuate de politistii locali, in luna octombrie, in barurile din vecinatatea unitatilor de invatamant au fost depistati 23 de elevi, care in timpul orelor de curs, in loc sa fie in clase, se aflau in localurile si barurile din apropierea scolii.

Toti elevii prinsi in baruri au fost legitimati si indrumati catre unitatile de invatamant, iar oamenii legii au informat si conducerile scolilor despre aceasta situatie.

Cei mai multi elevi au fost prinsi in barurile din apropierea Colegiului National "A.T Laurian" si a Colegiului National "Mihai Eminescu".

Scopul acestei actiuni a fost de combatere a consumului de alcool si a absenteismului scolar, iar situatia a fost prezentata si in sedinta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica de joi.

"Institutiile de invatamant, de la caz la caz, decid ce sanctiuni aplica elevilor care sunt prinsi in baruri, in timpul orelor de curs. In primul rand, cand apar astfel de situatii trebuie informati parintii, iar mai apoi sanctiunile se pot decide in cadrul Consiliului clasei sau al Consiliului  profesoral. Numarul elevilor prinsi in baruri, in timpul orelor de curs, este destul de mare, daca provin numai de la doua unitati de invatamant", a spus Daniel Botezatu, inspector adjunct al ISJ Botosani.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
41

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
45

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
495

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....