Elev eliminat la ultima probă a BAC-ului, pentru fraudă! Ce avea asupra lui!
BOTOSANI

Elev eliminat la ultima probă a BAC-ului, pentru fraudă! Ce avea asupra lui!

Ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat proba scrisă la alegere a profilului nu a fost lipsită de incidente, la Botoșani.

Un elev care susținea examenul la Liceul "Dimitrie Negreanu" a fost prins având asupra sa un telefon mobil, fiind eliminat din sală pentru tentativă de fraudă. Acesta va putea susține un nou examen abia peste două sesiuni, adică în toamna anului viitor. 

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, la această probă din cei 2.645 de elevi înscriși, au fost prezenți 2.561, procentul de prezență fiind de 96,82%.

Primele rezultate ale examenului de Bacaluareat se vor afișa în data de 5 iulie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
604

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
967

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
71

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...