Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!
BOTOSANI

Incident grav la o unitate de învăţământ din judeţul Botoşani. Un elev a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime, în timpul unei pauze, fiind împins de un coleg.

Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!

 Arhiva Stiri.botosani.ro  

Incidentul s-a petrecut, luni, la Liceul Teoretic “Dr. M. Ciucă” din Săveni. Mai mulţi elevi de clasa a VII-a se aflau pe holul unităţii de învăţământ, la etajul 1, iar unul dintre aceştia stătea sprijinit de o balustradă. În joacă, un alt coleg l-a împins, dar băiatul de 13 ani, luat prins surprindere, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă.

Copiii au alertat imediat cadrele didactice, fiind chemată o ambulanţă. Elevul a fost preluat şi transportat la spital unde a fost supus mai multor investigaţii, acesta acuzând dureri la spate, dar şi la mâini. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. De asemenea, şi la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie care va cerceta cele petrecute.

La nivelul liceului s-a declanşat o anchetă, potrivit regulamentului, urmând să se analizeze situaţia şi să ni se comunice rezultatele în urma cercetărilor”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Emoții pentru mai mulți angajați ai societății Urban Serv

Marţi, 22 August 2017
400

Mai multe posturi de la nivelul societății Urban Serv vor dispărea, o formă finală de organigramă urmând a fi supusă spre analiză în ședința Consiliului de Administrație de la f...

Soluție căutată pentru munții de deșeuri de la platformele din municipiu

Marţi, 22 August 2017
267

Conducerea societății Urban Serv încearcă să identifice o soluție pentru ca platformele de colectare a deșeurilor din municipiul Botoșani să nu mai fie atât de pline la încep...

Data organizării September Fest va fi modificată

Marţi, 22 August 2017
1085

Perioada de desfășurare a Festivalului September Fest va fi modificată, deși în ședința de luna trecută consilierii locali au aprobat ca evenimentul să aibă loc în intervalul 7-9 ...