Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!
BOTOSANI

Incident grav la o unitate de învăţământ din judeţul Botoşani. Un elev a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime, în timpul unei pauze, fiind împins de un coleg.

Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!

 Arhiva Stiri.botosani.ro  

Incidentul s-a petrecut, luni, la Liceul Teoretic “Dr. M. Ciucă” din Săveni. Mai mulţi elevi de clasa a VII-a se aflau pe holul unităţii de învăţământ, la etajul 1, iar unul dintre aceştia stătea sprijinit de o balustradă. În joacă, un alt coleg l-a împins, dar băiatul de 13 ani, luat prins surprindere, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă.

Copiii au alertat imediat cadrele didactice, fiind chemată o ambulanţă. Elevul a fost preluat şi transportat la spital unde a fost supus mai multor investigaţii, acesta acuzând dureri la spate, dar şi la mâini. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. De asemenea, şi la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie care va cerceta cele petrecute.

La nivelul liceului s-a declanşat o anchetă, potrivit regulamentului, urmând să se analizeze situaţia şi să ni se comunice rezultatele în urma cercetărilor”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

S-a găsit soluția pentru comercializarea brazilor în Piața Centrală

astăzi, 12:30
951

Comercianții care vând brazi vor putea să își valorifice marfa și anul acesta în Piața Centrală din municipiul Botoșani.În baza contractelor de închiriere pe c...

A fost aprobată noua Metodologie privind mişcarea personalului didactic. Ce s-a modificat!

astăzi, 08:03
657

Potrivit lui Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, principala modificare constă în schimbarea ordinii anumitor etape din calendar. Pretransferul personal...

Soția directorului unei instituții din Botoșani a murit în timp ce se afla într-un cabinet medical

Vineri, 8 Decembrie 2017
12077

Soția directorului unei instituții din municipiul Botoșani a încetat din viață, vineri, în timp ce se afla la o consultație într-un cabinet medical aflat în zona Centrulu...