Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!
BOTOSANI

Incident grav la o unitate de învăţământ din judeţul Botoşani. Un elev a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime, în timpul unei pauze, fiind împins de un coleg.

Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!

 Arhiva Stiri.botosani.ro  

Incidentul s-a petrecut, luni, la Liceul Teoretic “Dr. M. Ciucă” din Săveni. Mai mulţi elevi de clasa a VII-a se aflau pe holul unităţii de învăţământ, la etajul 1, iar unul dintre aceştia stătea sprijinit de o balustradă. În joacă, un alt coleg l-a împins, dar băiatul de 13 ani, luat prins surprindere, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă.

Copiii au alertat imediat cadrele didactice, fiind chemată o ambulanţă. Elevul a fost preluat şi transportat la spital unde a fost supus mai multor investigaţii, acesta acuzând dureri la spate, dar şi la mâini. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. De asemenea, şi la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie care va cerceta cele petrecute.

La nivelul liceului s-a declanşat o anchetă, potrivit regulamentului, urmând să se analizeze situaţia şi să ni se comunice rezultatele în urma cercetărilor”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta