Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!
BOTOSANI

Incident grav la o unitate de învăţământ din judeţul Botoşani. Un elev a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime, în timpul unei pauze, fiind împins de un coleg.

Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!

 Arhiva Stiri.botosani.ro  

Incidentul s-a petrecut, luni, la Liceul Teoretic “Dr. M. Ciucă” din Săveni. Mai mulţi elevi de clasa a VII-a se aflau pe holul unităţii de învăţământ, la etajul 1, iar unul dintre aceştia stătea sprijinit de o balustradă. În joacă, un alt coleg l-a împins, dar băiatul de 13 ani, luat prins surprindere, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă.

Copiii au alertat imediat cadrele didactice, fiind chemată o ambulanţă. Elevul a fost preluat şi transportat la spital unde a fost supus mai multor investigaţii, acesta acuzând dureri la spate, dar şi la mâini. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. De asemenea, şi la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie care va cerceta cele petrecute.

La nivelul liceului s-a declanşat o anchetă, potrivit regulamentului, urmând să se analizeze situaţia şi să ni se comunice rezultatele în urma cercetărilor”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1445

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
732

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
498

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...