Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!
BOTOSANI

Incident grav la o unitate de învăţământ din judeţul Botoşani. Un elev a ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime, în timpul unei pauze, fiind împins de un coleg.

Elev căzut de la etajul I, în timp ce se afla la şcoală!

 Arhiva Stiri.botosani.ro  

Incidentul s-a petrecut, luni, la Liceul Teoretic “Dr. M. Ciucă” din Săveni. Mai mulţi elevi de clasa a VII-a se aflau pe holul unităţii de învăţământ, la etajul 1, iar unul dintre aceştia stătea sprijinit de o balustradă. În joacă, un alt coleg l-a împins, dar băiatul de 13 ani, luat prins surprindere, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă.

Copiii au alertat imediat cadrele didactice, fiind chemată o ambulanţă. Elevul a fost preluat şi transportat la spital unde a fost supus mai multor investigaţii, acesta acuzând dureri la spate, dar şi la mâini. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. De asemenea, şi la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie care va cerceta cele petrecute.

La nivelul liceului s-a declanşat o anchetă, potrivit regulamentului, urmând să se analizeze situaţia şi să ni se comunice rezultatele în urma cercetărilor”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
455

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
517

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
922

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...