El este studentul care a cucerit Internetul. "Sunt operat pe cord, dar voi petrece cu colegii"

Bărbatul a lucrat în domeniu juridic până la pensionare, este căsătorit a doua oară, are trei copii și șase nepoți și este pasionat de muzică.

El este studentul care a cucerit Internetul. "Sunt operat pe cord, dar voi petrece cu colegii"

Un student din Spania a devenit vedetă după ce a obținut o bursă Erasmus - va studia câteva luni în Italia, într-un schimb de experiență și va lua parte la petrecerile colegilor. De ce e inedit? Bărbatul are 80 de ani. 

Un bătrân de 80 de ani din Spania s-a hotărât ca după o operație pe cord să nu ducă o viață sedentară, astfel că și-a urmat o pasiune din tinerețe - istoria și s-a înscris la facultate. ”Voiam să fac și altceva decât să dorm”, a spus el.

Bărbatul a lucrat în domeniu juridic până la pensionare, este căsătorit a doua oară, are trei copii și șase nepoți și este pasionat de muzică. Deși a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, este hotărât să petreacă alături de studenți în perioada în care va locui în Italia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Lovitură de teatru în Republica Moldova: Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile din 3 iunie pentru Primăria Chișinău!

Marţi, 19 Iunie 2018
266

Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile locale care au avut loc în capitala Republicii Moldova. Astfel Andrei Năstase nu poate deveni primar general al municipiului Chișinău p&aci...

Fiul lui Tudorel Toader s-a izbit cu mașina de un podeț!

Marţi, 19 Iunie 2018
644

Fiul cel mic al ministrului Justiției, Teodor Andrei Toader, a provocat un accident de circulație marți dimineață în jurul orei 4:00. El se afla în mașină cu o tânără d...

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale?

Marţi, 19 Iunie 2018
442

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale? Unde eraţi când trebuia...