Educație rutieră pentru copiii din Botoșani! FOTO

Poliţiştii le-au prezentat celor 55 de copii participanţi principalele reguli pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează pe drumurile publice. Cei mici au participat apoi şi la o probă practică-un traseu cu obstacole, unde şi-au demonstrat priceprea în conducerea bicicletelor.

Educație rutieră pentru copiii din Botoșani! FOTO

Poliţiştii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, în baza protocolului de colaborare încheiat cu Magazinul Decathlon Botoşani, au organizat în data de 6 septembrie o activitate de educaţie rutieră dedicată bicicliştilor.

Poliţiştii rutieri, în parteneriat cu reprezentanţii Magazinului Decathlon Botoşani, au organizat în parcarea unui centru comercial o activitate de educaţie rutieră, dedicată celor mici.

Poliţiştii le-au prezentat celor 55 de copii participanţi principalele reguli pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează pe drumurile publice, semnificaţia indicatoarelor rutiere precum şi echipamentele obligatorii care trebuie să se regăsească în dotarea bicicletelor şi echipamentul necesar pentru protecţia personală.

Cei mici au participat apoi şi la o probă practică-un traseu cu obstacole, unde şi-au demonstrat priceprea în conducerea bicicletelor, la final fiind premiaţi de către sponsorul evenimentului.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
557

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...