Ediție aniversară a Concertului omagial "Flori pentru mama" - FOTO

Ediție aniversară a Concertului omagial "Flori pentru mama" - FOTO
Concertul omagial "Flori pentru mama", organizat de Clubul Copiilor Dorohoi, a ajuns la cea de-a XX-a ediție, o ediție jubiliară, marcată cu momente artistice de excepție. Evenimentul este organizat sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Dorohoi, în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură Dorohoi, Asociaţia "Mugurelul" şi Grădiniţa "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Dorohoi.  

Marți, 6 martie, la Sala Teatrului Dorohoi s-a desfășurat prima parte a spectacolului, evoluând: Trupa de teatru ”Amicii” – instructor, prof. Irina-Maria Miron, Orchestra mica și Orchestra ”Mugurelul”, coordonate de prof. Marcel Dupu, care a acompaniat formațiile de dansuri populare ”Mugurașii”, ”Firicelul”, ”Brâulețul” și ”Alunelul”, instruite de prof. Constantin Dicu. Au mai evoluat: soliști vocali, soliști instrumentiști și grupul vocal “Mugurelul”, sub îndrumarea prof. Marcel Dupu, cât și grupul vocal ”Cununița”, un grup proaspăt înființat, îndrumat de Lorena-Elena Dupu. În deschiderea spectacolului folcloric, a cântat solista de muzică ușoară Betty Blumetti (coord., prof. Paul-Ciprian Mihai) și a recitat eleva Ștefania Horopciuc (coord., prof. Irina-Maria Miron).  
 
Spectatorii prezenți în număr mare, au răsplătit cu aplauze prestația micilor artiști, cât și expoziția de lucrări tematice executate de elevii cercului “Pictură-Desen”, coordonați de prof. Iuliana Mîndrescu.

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, deși nu a putut participa la eveniment, a oferit flori tuturor persoanelor de gen feminin prezente în sală și a transmis un mesaj prin viceprimarul Lucian Topalagă. 

Obiectele pentru decor au fost confecționate la cercurile de profil de la Clubul Copiilor Dorohoi, sub coordonarea prof. Mihaela-Laura Bolohan, în parteneriat cu elevi de la Școala Profesională Specială “Ion Pillat”, coordonați de prof. Ana Ilaș.

“Prima seara a spectacolului nostru a fost un succes, avand in vedere performanțele elevilor care au evoluat in fata unui public numeros savurând momentele pline de virtuozitate prezentate de elevii nostri. Transmit un gand bun si alese urari tuturor doamnelor si domnisoarelor, primaveri insorite, cu pace, liniste si iubire”, a declarat prof. Marcel Dupu, directorul Cubului Copiilor Dorohoi.
 
 
A doua seară a Concertului omagial ”Flori pentru mama”, ediția a XX-a, s-a desfășurat miercuri, 7 martie, începând cu ora 18.00, la Sala Teatrului Dorohoi. Spectacolul este organizat de Clubul Copiilor Dorohoi, sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Dorohoi, în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură Dorohoi, Asociaţia „Mugurelul” şi Grădiniţa „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Dorohoi.  
 
Dacă în prima seară de spectacol au evoluat: Orchestra ”Mugurelul”, Trupa de teatru ”Amicii”, Formațiile de dansuri populare ”Mugurașii”, ”Brâulețul”, ”Firicelul” și ”Alunelul”, în cea de-a doua seară a spectacolului, publicul a urmărit momente de muzică ușoară, teatru în limba engleză și dansuri moderne.

Au evoluat: soliști de muzică ușoară, Grupurile vocale ”Voces”, ”Junior” și ”Unison”, coordonate de prof. Paul-Ciprian Mihai, Grupul ”All4One”, sub îndrumarea prof. Anca-Ioana Crețu, Formația de dansuri moderne ”Sparks”, coordonată de prof. Constantin Dicu. 
În ambele seri, publicul a apreciat și expoziția de lucrări tematice pregătite de elevi ai cercului “Pictură-Desen”, coordonați de prof. Iuliana Mîndrescu.

Obiectele pentru decor au fost confecționate la cercurile de profil de la Clubul Copiilor Dorohoi, sub coordonarea prof. Mihaela-Laura Bolohan, în parteneriat cu elevi de la Școala Profesională Specială “Ion Pillat”, coordonați de prof. Ana Ilaș.

”Evoluția elevilor, în cele două seri de concert, a fost aplaudată și apreciată de peste 500 de spectatori prezenți la eveniment. Consider că ne-am atins obiectivele propuse și felicit cadrele didactice care s-au implicat cu profesionalism în pregătirea celor două spectacole”, a precizat prof. Marcel Dupu, director al Clubului Copiilor Dorohoi.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoşani - FCSB 1-3. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

astăzi, 22:26
25

FCSB a învins, în deplasare, FC Botoşani, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. Victoria oaspeţilor a fost adusă de Gnohere, Lucian Filip şi Rusescu, iar pentru gazde a marca...

COD GALBEN în județul Botoșani, până la ora 2.00!

astăzi, 20:30
625

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip COD GALBEN, valabilă până la ora 20.00. Atenționarea meteo vizează județul Botoșani, dar și jude...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XIX)

astăzi, 20:09
318

Georgică Manole: Așadar, să recapitulăm: ”alde” - autoironie asumată, ”Funduianu” - ironia...  sorții.  Și ”Al. D(e)”?Al. D. Funduianu: &rdq...