Echipa managerială de la Colegiul "A. T. Laurian" Botoșani a primit distincția European Quality Award! FOTO

Echipa managerială de la Colegiul "A. T. Laurian" Botoșani a primit distincția European Quality Award! FOTO

La Lucerne, în Elveția, a avut loc forumul internațional, EXCELENȚĂ ÎN CALITATE cu peste 200 de participanți din 38 de țări din întreaga lume. Singurii reprezentanți nominalizați din România la această conferință - organizată de Europe Business Assembly (UK), Academic Union Oxford (UK), Swiss Institute of Quality Standards (Elveția) - au fost directorii Colegiului Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în cadrul secțiunii Quality in Education: Trends, Strategies, Practices.

Forumul a avut trei părți business, medicină și management educațional iar scopul principal a fost axat pe filosofia calității, tendințe, strategii de top și practici manageriale de succes din perspectiva leadeshipului și a competitivității precum și pe modele de excelență în managementul educațional.  

Consiliul Uniunii Academice din Oxford, cu peste 240 membri, rectori, profesori universitari, profesori doctori și oameni de știință din 30 de țări care activează pentru creșterea standardelor în educație, a invitat directorii colegiului datorită “experienței mari și punctelor de vedere originale considerate a fi interesante pentru participanții la conferință” și a rezultatelor excelente obținute la nivel național la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, organizat în octombrie – noiembrie 2016.

 La ceremonia de premiere s-au acordat distincții unor participanți cu rezultate deosebite în științe, medicină și management; conform nominalizării, managerii Colegiului "A. T. Laurian" din Botoșani au primit distincția: European Quality Award datorită calității managementului, a imaginii regionale impecabile în zona educației și științei, de furnizori de servicii educaționale de înaltă calitate.

Distincția este reprezentată de o statuetă stilizată din metal prețios, licența de utilizare a simbolurilor, siglelor și o plachetă  cu medalie în formă de stea luminoasă având în centru, în medalion, un leu ca simbol al puterii și nobleței. Astfel, conform licenței primite, timp de un an, pe site-ul și documentele Colegiului "A.T. Laurian" se va regăsi sigla Uniunii Academice din Oxford.

"Este cea mai importantă recunoaștere internațională de marcă a activității acestui colegiu, instituția educațională de tradiție a orașului Botoșani", a declarat profesor doctor Mihaela Prăjinariu, directorul colegiului.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
11

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
141

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
123

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...