Directori cu delegație în mai multe școli botoșănene

Numărul unităților de învățământ din județul Botoșani care vor fi conduse cu delegație de la 1 septembrie a crescut după finalizarea concursului organizat de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct.

Directori cu delegație în mai multe școli botoșănene

Potrivit reprezentanților IȘJ, este vorba de 14 posturi de director plin și 7 posturi de director adjunct. În 9 unități de învățământ din județul Botoșani nu s-a înscris niciun candidat pentru funcția de director.

Cele mai multe posturi vacante sunt în școlile din mediul rural. Este vorba de Școala 1 Călărași, Școala 1 Blândești, Școala 1 Cândești, Școala 1 Corlăteni, Școala 1 Dângeni, Școala 1 Dimăcheni, Școala Havârna , Școala 1 Prăjeni și Școala 1 Rădăuți-Prut.

Nu s-a înscris la concurs niciun candidat pentru postul de director adjunct la cinci unități de învățământ. Este vorba de Școala Coțușca, Școala specială ”Ion Pillat” din Dorohoi, Liceul Darabani, Școala ”Ion Bojoi”  Flămânzi și Liceul ”Demostene Botez” din Trușești.

Pe funcțiile rămase vacante vor fi numiți directori cu delegație la începutul noului an școlar. Școlile nu au avut candidați fie din cauza că profesorii nu au îndeplinit condițiile, fie nu au dorit să participe la concurs.

 

Spune-ne opinia ta