Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Mai mulți directori care au fost numiți la conducerile unităților de învățământ în luna decembrie, în baza unor decizii ale Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, și-au dat demisiile, în locul acestora fiind deja numite alte persoane.

Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Pe majoritatea funcțiilor au fost numiți foștii directori care fie nu au participat la concurs, fie nu au promovat, fiind posibile aceste numiri ca urmare a unei derogări dată de Minister la Metodologia de organizare a concursului pentru directorii de școli. Toate schimbările s-au produs ca urmare a demisiei persoanelor care au fost numite în luna decembrie, prin detașare.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani, Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie, și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc.

Schimbări au fost și Grădinița nr.6 din municipiul Botoșani, în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

La Școala din Durnești, în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.

Și-a dat demisia de la conducerea Școlii Hlipiceni și Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.

O schimbare s-a produs și la Școala din Drăgușeni, unde noul director numit prin detașare este Daniela Nechita, în locul Doricăi Chiaburu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
4831

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
982

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
1494

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...