Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Mai mulți directori care au fost numiți la conducerile unităților de învățământ în luna decembrie, în baza unor decizii ale Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, și-au dat demisiile, în locul acestora fiind deja numite alte persoane.

Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Pe majoritatea funcțiilor au fost numiți foștii directori care fie nu au participat la concurs, fie nu au promovat, fiind posibile aceste numiri ca urmare a unei derogări dată de Minister la Metodologia de organizare a concursului pentru directorii de școli. Toate schimbările s-au produs ca urmare a demisiei persoanelor care au fost numite în luna decembrie, prin detașare.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani, Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie, și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc.

Schimbări au fost și Grădinița nr.6 din municipiul Botoșani, în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

La Școala din Durnești, în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.

Și-a dat demisia de la conducerea Școlii Hlipiceni și Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.

O schimbare s-a produs și la Școala din Drăgușeni, unde noul director numit prin detașare este Daniela Nechita, în locul Doricăi Chiaburu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteorologii au emis o nouă ALERTĂ de vreme rea, valabilă până joi dimineaţă!

astăzi, 16:08
347

Vremea se va menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei. Potrivit ANM, temperaturile vor fi negative n...

Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Informatică de la Constanța!

astăzi, 14:45
417

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada Județeană de Informatică, precum și lotul care va reprezenta județul la faza națională.Elevii din lotul ...

Comunicat - În urma solicitărilor deputatului PSD Tamara Ciofu, Ministerul Sănătății a aprobat dotarea cu aparatură a cabinetelor medicilor de familie și a centrelor de permanență

astăzi, 14:12
121

Parlamentarul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că în urma mai multor solicitări pe care le-a adresat încă de anul trecut Guvernului pentru dotarea cabinetelor medicilor de familie ș...