Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Mai mulți directori care au fost numiți la conducerile unităților de învățământ în luna decembrie, în baza unor decizii ale Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, și-au dat demisiile, în locul acestora fiind deja numite alte persoane.

Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Pe majoritatea funcțiilor au fost numiți foștii directori care fie nu au participat la concurs, fie nu au promovat, fiind posibile aceste numiri ca urmare a unei derogări dată de Minister la Metodologia de organizare a concursului pentru directorii de școli. Toate schimbările s-au produs ca urmare a demisiei persoanelor care au fost numite în luna decembrie, prin detașare.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani, Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie, și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc.

Schimbări au fost și Grădinița nr.6 din municipiul Botoșani, în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

La Școala din Durnești, în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.

Și-a dat demisia de la conducerea Școlii Hlipiceni și Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.

O schimbare s-a produs și la Școala din Drăgușeni, unde noul director numit prin detașare este Daniela Nechita, în locul Doricăi Chiaburu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani mai multi pentru asistentii care au in ingrijire adulti cu handicap, dar si restrictii si amenzi!

astăzi, 22:04
110

Guvernul a decis marti, in sedinta, ca asistenul personal care ingrijeste un adult cu handicap accentuat sa primeasca, pe langa salariu, o alocatie lunara de 600 de lei pe luna, iar cel care ingrijest...

Ni-i trimite acasă: Primărița Romei le dă bani romilor să se întoarcă în România. Primii 14 sunt gata de plecare! VIDEO

astăzi, 20:31
266

Programul inițiat de Primăria Romei se intitulează "întoarcere asistată" și este soluția găsită de Virginia Raggi, primarul capitalei italiene, la problema cetățenilor r...

Mașină căzută în râul Sitna, scoasă cu ajutorul pompierilor! FOTO

astăzi, 19:35
679

Pompierii botoșăneni au intervenit, marți după-amiază, pentru a scoate o mașină căzută în râul Sitna, pe raza localității Răchiți. Din primele informații, se pare c...