Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Mai mulți directori care au fost numiți la conducerile unităților de învățământ în luna decembrie, în baza unor decizii ale Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, și-au dat demisiile, în locul acestora fiind deja numite alte persoane.

Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Pe majoritatea funcțiilor au fost numiți foștii directori care fie nu au participat la concurs, fie nu au promovat, fiind posibile aceste numiri ca urmare a unei derogări dată de Minister la Metodologia de organizare a concursului pentru directorii de școli. Toate schimbările s-au produs ca urmare a demisiei persoanelor care au fost numite în luna decembrie, prin detașare.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani, Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie, și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc.

Schimbări au fost și Grădinița nr.6 din municipiul Botoșani, în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

La Școala din Durnești, în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.

Și-a dat demisia de la conducerea Școlii Hlipiceni și Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.

O schimbare s-a produs și la Școala din Drăgușeni, unde noul director numit prin detașare este Daniela Nechita, în locul Doricăi Chiaburu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
65

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
231

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
897

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...