Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Mai mulți directori care au fost numiți la conducerile unităților de învățământ în luna decembrie, în baza unor decizii ale Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean, și-au dat demisiile, în locul acestora fiind deja numite alte persoane.

Demisii de la conducerea mai multor școli din Botoșani!

Pe majoritatea funcțiilor au fost numiți foștii directori care fie nu au participat la concurs, fie nu au promovat, fiind posibile aceste numiri ca urmare a unei derogări dată de Minister la Metodologia de organizare a concursului pentru directorii de școli. Toate schimbările s-au produs ca urmare a demisiei persoanelor care au fost numite în luna decembrie, prin detașare.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani, Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie, și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc.

Schimbări au fost și Grădinița nr.6 din municipiul Botoșani, în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

La Școala din Durnești, în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.

Și-a dat demisia de la conducerea Școlii Hlipiceni și Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.

O schimbare s-a produs și la Școala din Drăgușeni, unde noul director numit prin detașare este Daniela Nechita, în locul Doricăi Chiaburu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nemulţumirile sindicaliştilor, pe masa prefectului. "O să devenim asistaţi social!" FOTO

astăzi, 17:17
157

Daniel Bulboacă, preşedintele filialei Botoşani a Cartel Alfa, a dat citire memoriului ce a fost ulterior înaintat în mod oficial conducerii Instituţiei Prefectului pentru a fi direcţ...

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
649

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
1121

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...