Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

În această săptămână, la Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești a început derularea proiectului "Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor!", proiect realizat în colaborare cu Școala Gimnazială  Nr 1 Albești și Liceul "Demostene Botez" Trușești.

Prima activitate din cadrul proiectului s-a desfășurat la Căminul Cultural Cucuteni, comuna Durnești, cu sprijinul Primăriei Durnești.
 
Proiectul urmărește stimularea interesului și a dorinței pentru lectură, cultivarea sentimentului patriotic și dezvoltarea spiritului de colaborare.

Elevii celor trei școli, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Doloi Nicoleta, Lipovanu Daniela, Scutelnicu Ancuța, Șovan Monalisa, Chitic Mihaela, Zănoagă Loredana , Olenic Silvia, Azamfirei Carmen și Mutuzac Marius,au încercat să reînvie personajele din opera marelui scriitor Ion Creangă, au recitat poezii din opera poetului Mihai Eminescu și au surprins, prin desene, teme din operele acestor scriiitori.

Efortul elevilor nu a fost în zadar, întrucât ei au fost răsplătiți cu aplauze din partea publicului și cu premii din partea organizatorilor.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
173

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
287

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...