Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

În această săptămână, la Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești a început derularea proiectului "Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor!", proiect realizat în colaborare cu Școala Gimnazială  Nr 1 Albești și Liceul "Demostene Botez" Trușești.

Prima activitate din cadrul proiectului s-a desfășurat la Căminul Cultural Cucuteni, comuna Durnești, cu sprijinul Primăriei Durnești.
 
Proiectul urmărește stimularea interesului și a dorinței pentru lectură, cultivarea sentimentului patriotic și dezvoltarea spiritului de colaborare.

Elevii celor trei școli, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Doloi Nicoleta, Lipovanu Daniela, Scutelnicu Ancuța, Șovan Monalisa, Chitic Mihaela, Zănoagă Loredana , Olenic Silvia, Azamfirei Carmen și Mutuzac Marius,au încercat să reînvie personajele din opera marelui scriitor Ion Creangă, au recitat poezii din opera poetului Mihai Eminescu și au surprins, prin desene, teme din operele acestor scriiitori.

Efortul elevilor nu a fost în zadar, întrucât ei au fost răsplătiți cu aplauze din partea publicului și cu premii din partea organizatorilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei pesoane reținute după scandalul din discotecă, la Todireni!

astăzi, 07:44
111

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii care efectuau cercetarea la faţa locului în cazul unui furt comis în faţa unei discoteci din comuna Todireni, au fost ses...

Lunea Sfantului Duh - a doua zi dupa Duminica Pogorarii Sfantului Duh

astăzi, 07:15
76

In a doua zi dupa Duminica Pogorarii Sfantului Duh, adica in Lunea Rusaliilor, Biserica Ortodoxa praznuieste pe Sfantul Duh, a treia persoana a Sfintei Treimi, precum indica Penticostarul, la Sinaxaru...

Costel Enache negociază cu o altă echipă. Iftime: "Mi-a spus, dar vreau să-l păstrez"

Duminică, 27 Mai 2018
555

Patronul Astrei negociază cu Costel Enache, antrenorul de la FC Botoşani. Echipa din Moldova a avut parte de un sezon excelent în prima parte, fiind aproape să prindă play-off-ul, dar după ...