Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

În această săptămână, la Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești a început derularea proiectului "Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor!", proiect realizat în colaborare cu Școala Gimnazială  Nr 1 Albești și Liceul "Demostene Botez" Trușești.

Prima activitate din cadrul proiectului s-a desfășurat la Căminul Cultural Cucuteni, comuna Durnești, cu sprijinul Primăriei Durnești.
 
Proiectul urmărește stimularea interesului și a dorinței pentru lectură, cultivarea sentimentului patriotic și dezvoltarea spiritului de colaborare.

Elevii celor trei școli, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Doloi Nicoleta, Lipovanu Daniela, Scutelnicu Ancuța, Șovan Monalisa, Chitic Mihaela, Zănoagă Loredana , Olenic Silvia, Azamfirei Carmen și Mutuzac Marius,au încercat să reînvie personajele din opera marelui scriitor Ion Creangă, au recitat poezii din opera poetului Mihai Eminescu și au surprins, prin desene, teme din operele acestor scriiitori.

Efortul elevilor nu a fost în zadar, întrucât ei au fost răsplătiți cu aplauze din partea publicului și cu premii din partea organizatorilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

18-20 octombrie: Seminar Eminescu la Ipotești, sub semnul Centenarului

astăzi, 21:20
103

A patra ediție a Seminarului Eminescu, organizat de Memorialul Ipotești - Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, va avea loc în perioada 18-20 octombrie. La atelierele din a...

România a fost condamnată la CEDO pentru o intervenție brutală a polițiștilor și jandarmilor

astăzi, 20:15
205

Romania este obligata printr-o decizie a CEDO sa achite peste 23.000 de euro pentru doi barbati, dupa ce, in timpul unei interventii din 2005 a Politiei in comunitatea de rromi de langa rampa de gunoi...

Accident în Belgia: Un român a murit, alţi doi sunt răniţi

astăzi, 19:32
653

Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net.Conducăt...