Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor! FOTO

În această săptămână, la Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești a început derularea proiectului "Cunoașterea trecutului, un pas spre viitor!", proiect realizat în colaborare cu Școala Gimnazială  Nr 1 Albești și Liceul "Demostene Botez" Trușești.

Prima activitate din cadrul proiectului s-a desfășurat la Căminul Cultural Cucuteni, comuna Durnești, cu sprijinul Primăriei Durnești.
 
Proiectul urmărește stimularea interesului și a dorinței pentru lectură, cultivarea sentimentului patriotic și dezvoltarea spiritului de colaborare.

Elevii celor trei școli, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Doloi Nicoleta, Lipovanu Daniela, Scutelnicu Ancuța, Șovan Monalisa, Chitic Mihaela, Zănoagă Loredana , Olenic Silvia, Azamfirei Carmen și Mutuzac Marius,au încercat să reînvie personajele din opera marelui scriitor Ion Creangă, au recitat poezii din opera poetului Mihai Eminescu și au surprins, prin desene, teme din operele acestor scriiitori.

Efortul elevilor nu a fost în zadar, întrucât ei au fost răsplătiți cu aplauze din partea publicului și cu premii din partea organizatorilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
268

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
795

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2038

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...