Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Mai multe comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică fac în această perioadă verificări în toate unităţile de învăţământ de pe raza judeţului.

 Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, verificările se vor finaliza în data de 20 august.

"Sunt în curs de derulare verificările conform unei planificări făcută de Instituţia Prefectului. Până în data de 20 august avem programat să finalizăm aceste activităţi de verificare a şcolilor. Fiecare din cele trei instituţii implicate în comisia mixtă verifică pe linia lor de atribuţii, noi verificăm pe manuale şcolare şi pregătirea şcolilor în general, ISU vizavi de avizele pentru securitatea la incendiu şi alte aspecte pe care dumnealor le au în atribuţie, şi cei de la DSP cu autorizaţiile sanitare de funcţionare", a declarat inspectorul general al IŞJ Botoşani. 

Gabrile Hârtie a precizat că după finalizarea acestor verificări se va şti cu exactitate câte şcoli vor primi autorizaţii sanitare de funcţionare. 

 

Spune-ne opinia ta