Consiliul Judeţean Botoşani organizează licitaţia pentru "lapte şi corn"

8,4 milioane de lei va investi guvernul în anul şcolar 2017- 2018 în laptele şi cornul acordate elevilor de ciclul primar şi gimnazial.

Consiliul Judeţean Botoşani organizează licitaţia pentru "lapte şi corn"

Ultima zi în care firmele interesate mai pot depune oferte pentru a participa la licitaţia „Lapte şi Corn” în anul şcolar 2017- 2018 este 17 august.

Deocamdată, spune Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, se cunoaște suma ce va fi alocată pentru acest program guvernamental. "Avem 2,8 milioane de lei pentru produsele de patiserie şi 5,6 milioane de lei pentru produsele lactate", spune oficialul.

Suma alocată este aceeaşi ca din anul şcolar trecut şi se doreşte ca produsele alimentare să ajungă la micii beneficiari din prima zi de şcoală, 11 septembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1816

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...