Concursul Judeţean "Botoşani - oraşul meu", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian"!

Concursul Judeţean "Botoşani - oraşul meu", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian"!

Asociaţia "Educatori creativi- copii inventivi" Botoşani vă invită sâmbătă, 6 mai, la ora 11.00, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" pentru a participa la festivitatea de premiere a machetelor înscrise la Concursul Judeţean "Botoşani-oraşul meu".

Concursul este aprobat în CAEJ 2017 şi se află la a doua ediţie. Tema din acest an este "Parcul copiilor", iar scopul proiectului constă în identificarea, stimularea şi valorificarea potenţialului creativ al elevilor din ciclurile primar şi gimnazial, prin realizarea unor machete cu ajutorul materialelor reciclabile. Coordonatoarele proiectului sunt prof. pentru înv. primar Marilena Chelariu şi Cătălina -Olguţa Dughilă, cadre didactice la Liceul Pedagogic Botoşani.

Concursul este structurat pe 3 categorii de vârstă: categoria A- clasa pregătitoare, clasele I şi a II-a; categoria B- clasele a III-a şi a IV-a; categoria C - clasele V-VIII.

În acest an participă la concurs 73 de machete: categoria A - 33, categoria B- 17, categoria C- 23.

Elevii participanţi sunt de la 16 şcoli din judeţ (10 din municipiul Botoşani şi 6 din mediul rural) şi au fost coordonaţi de 32 cadre didactice.

Concursul este finanţat din fonduri proprii- 2000 lei. Premiile se acordă în obiecte (cărţi, jocuri, CD-uri): premiul I- 150 lei, premiul II- 100 lei, premiul III- 75 lei, menţiune- 50 lei (la fiecare categorie de vârstă).

"Expoziţia cu machetele participante la concurs este deschisă la Galeriile de Artă în perioada 6-9 mai şi la Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" - parteneră în proiect - în perioada 10-19 mai. Juriul este format dintr-un reprezentant al asociaţiei, un profesor de arte vizuale şi un reprezentant al Muzeului Judeţean", a transmis profesor pt. înv. primar Florentina Dănilă- preşedinta Asociaţiei "Educatori creativi- copii inventivi"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
97

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
323

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...