Concert caritabil pentru Călin, elevul de la Liceul Pedagogic care se confruntă cu o boală cumplită!

Concert caritabil pentru Călin, elevul de la Liceul Pedagogic care se confruntă cu o boală cumplită!

Călin Ciorici este din comuna Costești, de pe malul celălalt al Prutului, elev în clasa a XI-a C la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga''. De Bunavestire, prietenul nostru basarabean a împlinit 19 ani și putem spune că, în acești 19 ani, el a crescut mai frumos ca 19 feți-frumoși în 19 vieți fantastice.

În intriga filelor din poveste ale lui Călin și-a băgat însă coada un balaur hain și neînduplecat! In luna februarie a anului 2018 a a flat că suferă de LIMFOM HODGKIN, cunoscut ca un cancer al sistemului limfatic.

Zilele au trecut, iar analizele au aratat ca aceasta boala s-a extins peste trei sferturi din suprafata corpului sau si in acest timp a slabit foarte mult, iar noaptea nu poate dormi din cauza durerilor insuportabile si a febrei.

Pentru a-l ajuta pe Călin să învingă boala, membrii Consiliului Elevilor au inițiat o colectă de ajutoare financiare prin intermediul acestui concert caritabil ce va avea loc marti, 5 Iunie, ora 17.00, la Cinematograful Unirii, pretul biletului fiind 7 lei. 

Orice suma conteaza in lupta lui Calin cu cancerul. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
1

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
41

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...