Comuniune și fair-play: ,,Cupa Toamnei” la Școala Gimnazială nr. 1 Sulița

Comuniune și fair-play: ,,Cupa Toamnei” la Școala Gimnazială nr. 1 Sulița

Duminică, 29 septembrie a.c., în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Sulița s-a desfășurat competiția sportivă ,,Cupa Toamnei”.

Activitatea a fost realizată în colaborare cu Direcția Județeană  pentru Tineret și Sport Botoșani. Competiția a debutat cu un concurs de cross și a continuat  cu un concurs de ciclism. La activitate a fost prezent  domnul Radu Anghel, inspector în cadrul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Botoșani, doamna Balan Irina-Sabina, directorul Școlii Gimnaziale nr.1 Sulița, cadre didactice ale unității școlare precum și elevii școlii din comună, care au avut alături mulți susținători entuziaști.

 Împărțiți pe categorii de vârstă elevii au concurat obținând diplome și trofee. Au participat chiar și copiii Grădiniței cu program normal Sulița, fiind încurajați și aplaudați cu bucurie de spectatori.  De la mic la mare participanții au dat dovadă de perseverență,  dar  și  de fair-play, bucurându-se  de reușitele fiecărui  coleg în parte.

La final au avut loc două meciuri de fotbal, desfășurate între copiii din satele Sulița, Dracșani și Cheleș, elevi la Școala Gimnazială nr. 1 Sulița, respectiv Școala Gimnazială nr. 2 Dracșani. Meciurile de fotbal au fost așteptate cu multă ardoare, micii fotbaliști fiind susținuți de pe marginea terenului de părinții și bunicii acestora, precum și de foști elevi ai școlii. Victoria și ,,Cupa  Toamnei” la fotbal a fost obținută de elevii din Dracșani, cu un scor de 3-1.

Activitatea a avut un impact pozitiv asupra elevilor, asupra familiilor acestora, dar și asupra localnicilor, fiind un prilej pentru  a practica și urmări activități sportive precum și o bună ocazie de a socializa și de a fi în comuniune, într-o atmosferă plină de voioșie și prietenie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
52

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
83

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...