Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Evaluarea activității directorilor unităților de învățământ și a inspectorilor școlari din județul Botoșani, pentru anul școlar 2016-2017, a ajuns la final.

Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean s-a întrunit, marți, și a aprobat calificativele pentru toți cei care au ocupat funcții de conducere în anul școlar anterior.

Atât directorii, directorii adjuncți, cât și inspectorii școlari, au fost evaluați cu calificativul "Foarte Bine", punctajele obținute fiind însă diferite, acestea pornind de la 85 de puncte pentru calificativul maxim.

Evaluarea activității directorilor și a directorilor adjuncți de școli a făcut făcută de inspectorii școlari teritoriali, la evaluare participând și reprezentanții autorității locale și cei ai organizațiilor sindicale din școală. Inspectorii școlari au fost evaluați de conducerea Inspectoratului Școlar Județean. 

Obținerea calificativului maxim la evaluarea activității le permite directorilor care sunt pe funcție să rămână în continuare la conducere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sens giratoriu definitiv pe Bulevardul George Enescu

astăzi, 13:34
835

Decizia autorităţilor de a amenaja un sens giratoriu pe Bulevardul George Enescu, la intersecţia cu strada Bucovina, s-a dovedit a fi una bună, după cum susţin reprezentanţii Primăriei Botosan...

Trecere de pietoni înfiinţată la cererea mai multor părinţi

astăzi, 13:14
1064

O altă decizie luată, marţi, de Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a fost aceea de a se amenaja o nouă trecere de pietoni pe una dintre arterele din ora...

Oprirea interzisă pe o porţiune de pe o stradă din municipiul Botoşani

astăzi, 13:00
849

Membrii Comisiei de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani au decis, în cadrul şedinţei de marţi, montarea unui indicator cu Oprirea interzisă pe o porţiune din ...