Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Evaluarea activității directorilor unităților de învățământ și a inspectorilor școlari din județul Botoșani, pentru anul școlar 2016-2017, a ajuns la final.

Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean s-a întrunit, marți, și a aprobat calificativele pentru toți cei care au ocupat funcții de conducere în anul școlar anterior.

Atât directorii, directorii adjuncți, cât și inspectorii școlari, au fost evaluați cu calificativul "Foarte Bine", punctajele obținute fiind însă diferite, acestea pornind de la 85 de puncte pentru calificativul maxim.

Evaluarea activității directorilor și a directorilor adjuncți de școli a făcut făcută de inspectorii școlari teritoriali, la evaluare participând și reprezentanții autorității locale și cei ai organizațiilor sindicale din școală. Inspectorii școlari au fost evaluați de conducerea Inspectoratului Școlar Județean. 

Obținerea calificativului maxim la evaluarea activității le permite directorilor care sunt pe funcție să rămână în continuare la conducere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
845

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1694

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1942

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...