Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Evaluarea activității directorilor unităților de învățământ și a inspectorilor școlari din județul Botoșani, pentru anul școlar 2016-2017, a ajuns la final.

Ce calificative au obținut directorii de școli și inspectorii școlari la evaluarea activității!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean s-a întrunit, marți, și a aprobat calificativele pentru toți cei care au ocupat funcții de conducere în anul școlar anterior.

Atât directorii, directorii adjuncți, cât și inspectorii școlari, au fost evaluați cu calificativul "Foarte Bine", punctajele obținute fiind însă diferite, acestea pornind de la 85 de puncte pentru calificativul maxim.

Evaluarea activității directorilor și a directorilor adjuncți de școli a făcut făcută de inspectorii școlari teritoriali, la evaluare participând și reprezentanții autorității locale și cei ai organizațiilor sindicale din școală. Inspectorii școlari au fost evaluați de conducerea Inspectoratului Școlar Județean. 

Obținerea calificativului maxim la evaluarea activității le permite directorilor care sunt pe funcție să rămână în continuare la conducere. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

astăzi, 13:45
51

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

astăzi, 07:10
3706

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1415

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...