Ce activităţi vor putea fi desfăşurate în şcolile botoşănene, pe 5 octombrie!

Ce activităţi vor putea fi desfăşurate în şcolile botoşănene, pe 5 octombrie!

Fiecare unitate de învăţământ din judeţul Botoşani va trebui să aibă, pentru ziua de 5 octombrie, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Educaţiei, un grafic în care să fie prevăzute activităţile care se desfăşoară în această zi.

Elevii şi profesorii vor veni la şcoală, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoșani, dar vor derula activităţi specifice acestei zile şi nu se vor pune note.

“Cu prilejul Zilei de 5 Octombrie, Ziua Internaţională a Educaţiei, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani se vor desfăşura activităţi specifice culturale sau de altă natură, literare, artistice, în timpul orelor de curs. Să nu se înţeleagă prin asta că profesorii nu vin la ore sau elevii sunt liberi, dimpotrivă, în timpul programului şcolar elevii vor desfăşura activităţi cu prilejul acestei zile, activităţi care vor fi prevăzute într-un grafic la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
1931

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
3405

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
8495

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...