Bucuria Crăciunului la Centrul "Sf. Mina" Botoşani - FOTO

Bucuria Crăciunului la Centrul "Sf. Mina" Botoşani - FOTO
Ce minunată este sărbătoarea Nașterii Domnului! De această bucurie au avut parte miercuri, 12 decembrie 2018, copiii de la Centrul "Sf. Mina" Botoşani. Aceștia au primit cu mult drag colindele şi darurile de Crăciun pregătite de inimoşii elevi ai Liceului Tehnologic "Petru Rareş" Botoşani și de cei ai Școlii Gimnaziale "Grigore Antipa" Botoșani, sub atenta coordonare a prof. Simona Delibaș, Mirela Gheorghiu, Mihaela Vasilachi și Andreea Șalariu. Aceștia au demonstrat că a ajuta, a dărui după puterile tale, a fi alături de cel de lângă tine, a avea inima şi braţele deschise pentru cel care are nevoie de ele este definiția voluntariatului!
 
Astfel, în cadrul acestei activități de caritate, denumită sugestiv Sărbătorile de iarnă, elevii și profesorii au pregătit pachete cu fructe, dulciuri, obiecte de îmbrăcăminte și jucării, pe care le-au dăruit copilașilor. De asemenea, un recital de colinde tradiţionale a fost susţinut cu ocazia acestei minunate vizite. Micuţii au fost încântaţi de această surpriză, la fel şi voluntarii, care s-au dovedit a fi oameni cu suflet mare!

Este important, pentru noi toţi, să ne amintim că această sfântă sărbătoare a Crăciunului ne îndeamnă să fim mai buni şi să dăruim, fiecare după puteri, celui aflat la nevoie!

Elevii Școlii Gimnaziale Grigore Antipa și  cei ai Liceului Tehnologic Petru Rareş Botoşani vă urează: Crăciun fericit, multă sănătate şi un An Nou cu bucurii!
(Comunicat de presa)
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără avorturi la cerere în perioada postului!

astăzi, 18:29
226

Întreruperi de sarcină numai cu indicații terapeutice în perioada postului! Medicii din Secția de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Județean "Mavromati" sp...

S-au bătut pentru play-off până în ultima etapă, dar acum se tem de retrogradare: "Suntem cea mai slabă echipă. E trist şi îngrijorător"

astăzi, 16:50
147

FC Botoşani e în derivă, după ce a ratat la limită calificare în play-off-ul Ligii 1 Betano. Conform finanţatorului Valeriu Iftime, echipa din Moldova a suferit un recul, în urma ratării obie...

Meteorologii anunță prognoza pentru următoarele zile

astăzi, 16:32
330

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile, iar veștile nu sunt tocmai bune. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 20-22 martie, vremea se va răci...