Botoșăneni pe podiumul Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", faza regională!

Botoșăneni pe podiumul Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", faza regională!

Sâmbătă,  5 mai 2018, la Casa Culturii Ion Creangă Tg. Neamț s-a desfășurat faza regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor". Competiția a fost organizată ISJ Neamț și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Neamț. La acest concurs au participat 11 formații din județele Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

Formațiile participante au fost alcătuite - în mod egal - din elevi voluntari și elevi beneficiari (elevi cu certificat de încadrare în grad de handicap). Juriul a fost alcătuit dintr-un profesor cu specializarea dans tradițional, un profesor cu specializarea dans modern, un elev voluntar și reprezentanții desemnați ai județelor care au avut echipe participante în concurs.

Competiția a fost emoționantă și dificilă, calitatea momentelor de dans fiind ridicată din punct de vedere valoric.

La etapa națională vor participa echipele clasate pe locul I la fiecare secțiune.

Rezultatele obținute au fost următoarele:

SECȚIUNEA DANS TRADIȚIONAL:

Premiul I

Echipa „Busuiocul” alcătuită din elevi de la Școala Gimnazială Specială Pașcani și Școala Gimnazială Valea Seacă, județul Iași.

Premiul II

Echipa „Plăieșii Neamțului” alcătuită din elevi de la următoarele unități școlare: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Tg. Neamț, Colegiul National ”Stefan cel Mare” Tg. Neamț, Școala Gimnazială Domnească ”Grigore Ghica Voda” Tg. Neamț și Școala Gimnazială Grumăzești, județul Neamț.

Echipa Hora alcătuită din elevi de la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani, Colegiul Naţional "A.T. Laurian" și Școala Gimnazială nr. 10, județul Botoşani.

Premiul III

Echipa „Amicii”alcătuită din elevi de la CSEI „Elisabeta Polihroniade” și elevi de la Şcoala Gimnazială ”Ştefan cel Mare”, județul Vaslui.

Echipa „Bucovina Împreună” alcătuită din elevi de la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” Rădăuți și Colegiul ,,Andronic Motrescu” Rădăuți, județul Suceava.

SECȚIUNEA DANS MODERN:

Premiul I

Echipa "Speranţa" alcătuită din elevi de la Şcoala Profesională Specială "Ion Pillat" Dorohoi și elevi de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica’" Dorohoi, județul Botoșani.

Premiul II

Echipa „Select Dance” alcătuită din elevi de la următoarele unități școlare: Centrul Școlar pentru Educație Incluziva Tg. Neamț, Colegiul National ”Ștefan cel Mare” Tg. Neamț, Școala Gimnazială Domnească ”Grigore Ghica Voda” Tg. Neamț și Școala Gimnaziala Răucești, județul Neamț.

Echipa „La Culpa” alcătuită din elevi de la CSEI „Constantin Pufan” Vaslui și elevi de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, județul Vaslui.

Echipa „Mirabilis” alcătuită din elevi de la Liceul Special ”Moldova” Tg. Frumos și Școala Gimnaziala ”Garabet Ibrăileanu” Tg. Frumos, județul Iași.

Premiul III

Echipa: „Just Us” alcătuită din elevi de la CSEI Suceava și din elevi de la Școala Gimnazială ,,Miron  Costin”, județul Suceava.

Echipa: „Tiarra”, alcătuită din elevi de la CSEI Negrești și Școala Gimnazială ”Mihai David” Negrești, județul Vaslui.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

astăzi, 22:36
40

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
682

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1963

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...