Bătaie pe posturile titularizabile din școlile botoșănene - FOTO

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a organizat, miercuri, prima ședință publică pentru repartizarea pe posturi a candidaților care au obținut minim nota 7.00 la concursul de titularizare.

Bătaie pe posturile titularizabile din școlile botoșănene - FOTO

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general al IȘJ, sunt 190 de cadre didactice care au obținut note peste 7.00 la concursul de titularizare, la nivelul întregului județ fiind 111 posturi titularizabile. Majoritatea posturilor sunt în unități de învățământ din mediul rural. 

Pentru candidații care nu vor fi repartizați miercuri pe posturi vor fi organizate noi ședințe publice, inclusiv pentru cei care au luat note peste 5.00, care vor fi organizați pe perioadă determinată, pe un an de zile.

"Pentru ședința de astăzi sunt 190 de candidați cu nota minim 7.00 obținută la concursul de titularizare și avem la dispoziția dumnealor 111 posturi titularizabile, vacante pentru 4 ani. Vor urma noi ședințe de mobilitate, următoarea pe 28 august în care vom încerca să rezolvăm pe toți colegii. Posibil să fie și refuzuri, să aștepte o altă etapă de mobilitate, e opțiunea dumnealor", a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ. 





 

 

 

Spune-ne opinia ta