Au început înscrierile la Școala de Jurnalism Buzz!

Au început înscrierile la Școala de Jurnalism Buzz!

Au început înscrierile pentru cursurile școlii de jurnalism din Botoșani. Proiectul este conceput de Asociația Buzzmedia și se afla la a doua ediție.

Fata de anul trecut, anul acesta există și un curs nou. Actorul Marius Rusu va coordona cursul de teatru și actorie. În plus, doritorii vor susține și cursuri de comunicare, fotografie, limba engleză, structurată pe două niveluri: începători și avansați, dar și cursul de jurnalism.

Pe lângă acestea, câțiva reporteri Buzz vor susține, în fiecare weekend, câteva ateliere interactive, precum cel de desen, handmade, lecturi prin joc, gramatica sau audiții muzicale.

Cursurile sunt susținute pe o perioadă de 6 luni, perioada în care, în fiecare săptămână, elevii vor frecventa fiecare curs.

La finalizarea modulului, cursanții vor fi evaluați, iar cei ce obțin cele mai bune punctaje vor fi legitimați ca membri ai redacție Buzz. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect: Poliția rutieră va putea ridica mașinile parcate pe trotuare

astăzi, 15:45
218

Un proiect de lege înaintat de către deputatul USR Cătălin Drulă dorește schimbarea Codului Rutier, astfel încât să confere mai multă putere de acțiune poliției rutiere atun...

Și cu valiza la ușă, Dan Șlincu a cerut bani pentru primării de la Guvern

astăzi, 15:17
273

Aflat cu valiza la ușă, prefectul Dan Șlincu a folosit timpul rămas până la investirea noului prefect, Valentin Colbu, și a înaintat către Guvern un Proiect de Hotărâre de Gu...

Mercedes căutat de autoritățile din Belgia, descoperit de polițiștii de frontieră la un botoșănean

astăzi, 15:10
302

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Belgia, a cărui valoare se ridică la peste 35.000 lei.Luni, ...