Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de către elevii și profesorii Colegiului Economic "Octav Onicescu" Botoșani, în avans, miercuri, 29 noiembrie 2017.

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor, cei mai mulți dintre liceeni, dar și unii profesori, au purtat cu mândrie bluzele naționale, cocarde cu tricolor.

În pauza dintre cele două schimburi, curtea școlii fremăta de emoție. Elevi și profesori deopotrivă fluturau drapelul țării, ca mai apoi să se înfrățească într-o horă autentică. Festivitatea a fost deschisă de o alocuțiune a domnului director, prof. Ion Huțanu, despre semnificația Zilei de 1 Decembrie, cuvânt întărit de intervenția domnului prof. de istorie, Iulian Nechifor.

Momentul artistic a fost marcat de elevul Chelariu Alexandru, din cl. a XII-a E, care, cu a sa trompetă fermecată, a amintit de cântecele noastre tradiționale. 

Pentru ca momentul festiv să nu se dizolve în eter, s-a realizat un concurs de planșe specifice Zilei Naționale. Elevii au lucrat în echipe, iar cele mai originale lucrări au fost premiate. (Comunicat de presa) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
478

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1026

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2156

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...