Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de către elevii și profesorii Colegiului Economic "Octav Onicescu" Botoșani, în avans, miercuri, 29 noiembrie 2017.

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor, cei mai mulți dintre liceeni, dar și unii profesori, au purtat cu mândrie bluzele naționale, cocarde cu tricolor.

În pauza dintre cele două schimburi, curtea școlii fremăta de emoție. Elevi și profesori deopotrivă fluturau drapelul țării, ca mai apoi să se înfrățească într-o horă autentică. Festivitatea a fost deschisă de o alocuțiune a domnului director, prof. Ion Huțanu, despre semnificația Zilei de 1 Decembrie, cuvânt întărit de intervenția domnului prof. de istorie, Iulian Nechifor.

Momentul artistic a fost marcat de elevul Chelariu Alexandru, din cl. a XII-a E, care, cu a sa trompetă fermecată, a amintit de cântecele noastre tradiționale. 

Pentru ca momentul festiv să nu se dizolve în eter, s-a realizat un concurs de planșe specifice Zilei Naționale. Elevii au lucrat în echipe, iar cele mai originale lucrări au fost premiate. (Comunicat de presa) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce spun șoferii români despre cel care a cauzat accidentul din Ungaria: "Vinovați sunt și acei pasageri care l-au lăsat să-și facă de cap. Asta e realitatea!"

astăzi, 11:42
73

Ce spun șoferii români despre cel care a cauzat accidentul din Ungaria: „Cum de nu i-a dat nimeni cu telefonul în cap când l-a văzut că se joacă  Nouă persoa...

Dacă te pregătești de concediu, e bine să știi și asta: La ce viteză rămâi fără permis pe autostrăzile din România?

astăzi, 10:55
165

Poliţiştii dau chiar şi un exemplu interesant: “Viteza maximă legală, pe autostradă – 130 km/h! Viteza la care rămâi fără permis – peste 180 km/h. Timp de complet...

"Împreună, pentru o comunitate mai bună" - Campanie de prevenire a criminalității și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate

astăzi, 10:35
46

În baza Strategiei naționale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, în data de 24.05.2018, începând cu ora 11.00, cu sprijinul Agenției Județ...