Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Atmosferă de sărbătoare la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoșani! FOTO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de către elevii și profesorii Colegiului Economic "Octav Onicescu" Botoșani, în avans, miercuri, 29 noiembrie 2017.

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor, cei mai mulți dintre liceeni, dar și unii profesori, au purtat cu mândrie bluzele naționale, cocarde cu tricolor.

În pauza dintre cele două schimburi, curtea școlii fremăta de emoție. Elevi și profesori deopotrivă fluturau drapelul țării, ca mai apoi să se înfrățească într-o horă autentică. Festivitatea a fost deschisă de o alocuțiune a domnului director, prof. Ion Huțanu, despre semnificația Zilei de 1 Decembrie, cuvânt întărit de intervenția domnului prof. de istorie, Iulian Nechifor.

Momentul artistic a fost marcat de elevul Chelariu Alexandru, din cl. a XII-a E, care, cu a sa trompetă fermecată, a amintit de cântecele noastre tradiționale. 

Pentru ca momentul festiv să nu se dizolve în eter, s-a realizat un concurs de planșe specifice Zilei Naționale. Elevii au lucrat în echipe, iar cele mai originale lucrări au fost premiate. (Comunicat de presa) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident la Stăuceni: Șoferul, grav rănit, transportat la spital - FOTO

Marţi, 20 Noiembrie 2018
974

Accident grav, marți seara, la intrarea în Stăuceni, un tânăr fiind rănit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un cap de pod.Conducătorul auto a fost preluat d...

Copilul născut cu șase degete la mâini a murit

Marţi, 20 Noiembrie 2018
1196

Bebelușul a venit pe lume în Maternitatea din Botoșani, născut la termen, cântărind 2300 de grame. La scurt timp după naștere starea micuțului s-a deteriorat, medicii de la Botoșan...

Ziua Ștafetei la Trușești: 22 de copii iau locul adulților pentru o zi și încearcă profesia la care visează

Marţi, 20 Noiembrie 2018
201

În perioada 12-23 noiembrie 2018, pentru a marca Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor, Liceul "Demostene Botez’" Truşeşti participă la cea de-a V-a ediție a camp...