Arondarea pe centre de examen, la concursul de titularizare. În atenția absolvenților, promoția 2017!
BOTOSANI

Arondarea pe centre de examen, la concursul de titularizare. În atenția absolvenților, promoția 2017!

După elevi, și cadrele didactice intră în focul examenelor! Inspectoratul Școlar Județean a publicat arondarea pe centrele de examen a disciplinelor de la concursul de titualrizare.

La nivelul județului Botoșani vor fi două centre de examen, la Colegiul Național Mihai "Eminescu" și la Liceul cu Program Sportiv. Vezi AICI arondarea!

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar, absolvenții promoției 2017, înscriși la Concursul National pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea iulie 2017, vor valida fișa de înscriere, în intervalul orar 9.00-15.00, la Colegiul Național
”Mihai Eminescu” Botoșani, în zilele de :
 Joi, 6.07.2017;
 Vineri, 7.07.2017;
 Luni, 10.07.2017

La nivelul județului Botoșani s-au înscris la concursul de titularizare 583 de candidați, cele mai multe dosare fiind la educatori, învățători și la disciplina limba și literatura română. Pentru 15 candidați fișele de înscriere nu au fost validate întrucât nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs. 

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc în data de 12 iulie, rezultatele urmând a fi afișate pe 18 iulie.

Candidaţii care nu obţin la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 5 nu pot participa la proba scrisă. 

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
41

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
35

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...