20 de tineri, 20 de povești impresionante: Unul dintre tineri, un botoșănean de succes!

Campania 20 la puterea 20 aduce în prim plan povestea generației care crede că viitorul înseamnă posibilități care devin realitate. 

20 de tineri, 20 de povești impresionante: Unul dintre tineri, un botoșănean de succes!

​Au inventat lucruri nemaipomenite până acum, au cucerit cele mai importante scene și au câștigat medalii în toate colțurile lumii. Prin poveștile a 20 de tineri care au scris și continuă să scrie istorie, Metropolitan Life sărbătorește împlinirea a 20 de ani pe piața din România. Campania 20 la puterea 20 aduce în prim plan povestea generației care crede că viitorul înseamnă posibilități care devin realitate. 

"Aniversarea celor 20 de ani în România este despre viitor și despre tinerii cu realizări remarcabile azi, care construiesc România de mâine. Sărbătorim 20 la puterea 20 și susținem generația care va aduce o creștere exponențială", declară Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life.  

Campania 20 la puterea 20 este centrată pe comunitate și valori, este un moment al bilanțului, dar și un moment în care se pune accentul pe viitor. 

Printre cei 20 de tineri, prima poziție este ocupată de un tânăr plecat de pe meleaguri botoșănene. Sebastian Dobrincu (foto dreapta) s-a născut în Botoşani, dar familia s-a mutat în Bucureşti când acesta avea doi ani. A absolvit liceul în București, s-a înscris la o universitate din New York, dar a renunţat la studii pentru a se putea concentra sută la sută pe afacerea pe care a înfiinţat-o. Citeste povestea AICI.

La 20 de ani, Sebastian Dobrincu este co-fondator și CEO al unei companii care vinde soluții de statistică pentru principalele rețele sociale importante și pe care o conduce din New York. După doar un an, se bucură de vânzări de peste un milion de dolari. 

Dragoș Ser este campion național la rugby și căpitanul echipei naționale de U20. Este mândru că e român și consideră că românii sunt ospitalieri și valoroși.  

La doar 17 ani, Tudor-Alexandru Panait este Ambasador Junior la Uniunea Europeană și a câștigat două concursuri internaționale de foto.

Maria Zvinca are 21 de ani și este digital planner, iar cea mai recentă campanie în care s-a implicat a câștigat 10 premii la șase festivaluri internaționale. 

Rareș Matei Manolache este student și, la cei 19 ani ai săi, este și antreprenor. Lucrează la un proiect care se ocupă de soluții de problem solving pentru companii, iar peste 20 de ani vrea să lucreze tot în România.

Octavian Graure are 23 de ani și este sneaker artist, adică remodelează încălțăminte sport, iar inspirația o ia de pe rețelele sociale. 

Sunt inventatorii unei mănuși și ochelari de realitate virtuală care creează o experiență senzorială complexă, cu care au participat la una dintre cele mai prestigioase competiții în domeniu. Au 20 de ani, iar peste alți 20, Laurențiu Olteanu și Andrei Serițan își doresc să fie suficient de semnificativi pentru a aduce o schimbare în lume. 

Online influencer cu peste 1.6 milioane de urmăritori, Andra Gogan deține și o școală de dans. La 11 ani a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert susținut de un copil. 

Dragomir-Matei Iordache este student la Facultatea de Mecanică, campion european și vicecampion mondial la tir. Are 22 de ani, iar peste 20 este sigur că va locui tot în România.

Își dorește ca pe viitor să conducă un salon de înfrumusețare sau un cabinet de recuperare medicală pentru sportivi. La 19 ani, Teodora Meluță este cea mai bună fotbalistă a anului 2018. Până în prezent, a câștigat de șase ori cele mai importante campionate din România. 

Nicolaie Prodromou are 22 de ani și este pictor. Consideră că peste 20 de ani, Bucureștiul va fi poetic.  Material complet pe Hotnews.ro...

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
467

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...