Un cunoscut restaurant din municipiul Botoșani și-a schimbat proprietarul

Una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața HoReCa din Botoșani de anul acesta s-a perfectat de curând, un cunoscut restaurant din zona zero a municipiului schimbându-și proprietarul.

Un cunoscut restaurant din municipiul Botoșani și-a schimbat proprietarul

Este vorba despre restaurantul Legenda, situat de Pietonalul Unirii. Până de curând, localul a fost deținut de omul de afaceri Dumitru Tatarcan, care l-a vândut lui Marian Bidașcă, patronul Casa Lux. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. 

Spațiul în care funcționează restaurantul Legenda va căpăta o nouă înfățișare în următoarele luni. Noul proprietar a precizat că vor fi onorate evenimentele care deja au fost planificate, după care se va intra pe o altă nișă.

"Căutăm să intrăm și pe altă nișă, pentru clienții care sunt pe Pietonalul Unirii. Ne-am gândit să venim și mai aproape de cei care nu circulă foarte mult cu mașina, este mai central, care vor să servească ceva și vin pe jos. După ce onorăm evenimentele care deja sunt rezervate, cum ar fi nunți, vom renunța la partea de evenimente. Va fi doar "a la carte" și mese festive. Locația este destul de interesantă, credem că va fi de succes și vrem să venim cu ceva nou, pentru că este necesară o schimbare în zona pietonală. Casa Lux va fi mai aproape de botoșăneni", ne-a declarat Marian Bidașcă.

Restaurantul Legenda dispune de aproape 400 de locuri, în interior și pe terasă.


 

 

Spune-ne opinia ta