Tehnic Asist, aproape de a finaliza un contract de aproape 6 milioane de euro: Pistele aeroportului Henri Coandă vor funcționa, fără restricții, la sfârșitul lunii iunie!

În baza unui contract în valoare de aproximativ 6 milioane euro, firma botoșăneană Tehnic Asist asigură servicii de proiectare şi lucrări de reparaţii curente, covoare asfaltice turnate la cald, beton de ciment şi colmatări a rosturilor, fisurilor şi crăpăturilor la suprafeţele pistelor, căilor de rulare şi platformelor de îmbarcare ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Tehnic Asist, aproape de a finaliza un contract de aproape 6 milioane de euro: Pistele aeroportului Henri Coandă vor funcționa, fără restricții, la sfârșitul lunii iunie!

Pistele celui mai mare şi aglomerat aeroport din România vor fi funcţionale, fără restricţii, până la finele lunii iunie. Sub strica supraveghere a conducerii Companiei Naționale Aeroporturi București și specialiștilor din cadrul Autorității Aeronautice Civile Române, muncitorii au un program bine stabilit pentru a finaliza lucrările de asfaltare a pistelor și înlocuire a dalelor de beton de pe platformele Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

Oficialii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au aprobat un program de lucrări pentru pistele aeroportului şi căile de rulare. Lucrările de reparaţii avansează în ritm rapid pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, calea de rulare Oscar este gata, iar la pista 1 s-au efectuat asfaltări pe aprioximativ 70% din suprafaţa totală de reparat de circa 18.000 mp.

Potrivit Capital.ro, muncitorii firmei Tehnic Asist lucrează intens şi la înlocuirea dalelor de beton pe platformă. 

Traficul nu este afectat pentru că muncitorii lucrează în baza unui program bine stabilit. Programul de operaţiuni este bine stabilit şi a fost aprobat de conducerea CNAB şi Autoritatea Aeronautică Civilă Române.

Tehnic Asist s-a ocupat şi de reabilitarea şi modernizarea aeroporturilor din Suceava, Tulcea şi Satu Mare.

 De asemenea, în asociere cu firma Homstrade, firma botoșăneană Tehnic Asist a depus o ofertă la licitaţia pentru centura oraşului Bacău, primul tronson de autostradă din Moldova. Totodată, aceeaşi asociere Tehnic Asist-SC Homstrade a depus ofertă pentru modenizarea DN52, Alexandria-Turnu Măgurele, un drum naţional în lungime de aproximativ 47 km. Tehnic Asist a a realizat mai multe proiecte de infrastrutură în judeteţe Satu Mare, Botoşani, Bacău şi Suceava, mai scrie sursa citată.

În prezent, firmele Homstrade, Tehnic Asist derulează un contract, în valoare de peste 15 milioane euro, pentru reabilitarea şi modernizarea unui drum judeţean din Satu Mare, în lungime de circa 49 km.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Șoferii prinși băuți la volan, lăsați să conducă în continuare dacă își montează pe mașină un alcooltest special - proiect

Marţi, 16 Octombrie 2018
679

Șoferii care sunt prinsi bauti la volan ar putea conduce din nou, incepand chiar de a doua zi, daca sunt de acord sa isi monteze pe masina un alcooltest special. Alcooltestul ar urma sa blocheze moto...

Recomandările analiștilor: Stați în chirie încă doi ani și nu veți regreta!

Marţi, 16 Octombrie 2018
1595

Opinia aparține lui Iancu Guda, analist economic, lector al Institutului Bancar Român.„Preţul la apartamente (inclusiv cele bune, inclusiv în marile oraşe), o să scadă cu ce...

Botoșăneanul Cristian Bădiliță semnează expoziția de pictura "Semnul lui Iona"

Marţi, 16 Octombrie 2018
384

Miercuri, 17 octombrie 2018, ora 18.00, în foaierul Media al Teatrului Național ”I.L.Caragiale” va avea loc vernisajul expoziției de pictură SEMNUL LUI IONA semnată de Crist...