Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.

Primăria Botoșani angajează director. Salariul: 11.210 lei, cu condiția ca persoana interesată să aibă o vechime de 3 ani și studii superioare în domeniul științelor inginerești, masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. 

La Dorohoi, în schimb, tot la Primărie, se caută un șef serviciu cu vechime 2 ani, pentru un salariu de 6.270 lei. 

Asta în timp ce un inginer automatist, la SC Nova Apaserv Botoșani, va fi plătit cu 2100 lei, iar un asistent medical radiologie, la Spitalul Județean Mavromati, va beneficia de un salariu de 3750 lei pentru 6 ore/zi. 

Nova Apaserv mai angajează și un responsabil proces cu vechime 3 ani șu studii superioare tehnice, pentru care va primi lunar un salariu de 2800 lei. 

Tot în administrația locală, la Primăria Botoșani sunt disponibile posturi de consilier administrația publică (superior) - salariu de 6778 lei, precum și un post de consilier administrația publică (principal), salariul fiind de 5519 lei. 

Filarmonica Botoșani angajează consultant artistic (3002 lei lunar), cu condiția ca persoana interesată să aibă studii spec. muzicologie. La aceeași instituție este diponibil și postul de impresar artistic (5141 lei salariul lunar). 

VEZI OFERTA COMPLETĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

astăzi, 08:23
3

Petronela Mihalachi a fost ucisă, miercuri seara, cu mai multe lovituri de cuțit, oamenii legii urmând să stabilească dacă adolescenta a fost înjunghiată în păduricea de la Pa...

Raed Arafat, recomandări în caz de cutremur: Fără panică. Protejaţi-vă sub o masă şi închideţi gazul

astăzi, 07:48
97

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat recomandă ca în cazul unui cutremur să ne adăpostim sub o grindă sau sub o masă, să nu intrăm în panică şi, dacă avem timp, să î...

A înghițit un pumn de pastile, după o ceartă cu părinții!

Miercuri, 25 Aprilie 2018
1012

S-a certat cu părinții și, de supărare, a înghițit un pumn de pastile. Fata are 18 ani și, din fericire, a fost salvată la timp de cadrele medicale, care au fost alertate imediat.O ce...