Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.

Primăria Botoșani angajează director. Salariul: 11.210 lei, cu condiția ca persoana interesată să aibă o vechime de 3 ani și studii superioare în domeniul științelor inginerești, masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. 

La Dorohoi, în schimb, tot la Primărie, se caută un șef serviciu cu vechime 2 ani, pentru un salariu de 6.270 lei. 

Asta în timp ce un inginer automatist, la SC Nova Apaserv Botoșani, va fi plătit cu 2100 lei, iar un asistent medical radiologie, la Spitalul Județean Mavromati, va beneficia de un salariu de 3750 lei pentru 6 ore/zi. 

Nova Apaserv mai angajează și un responsabil proces cu vechime 3 ani șu studii superioare tehnice, pentru care va primi lunar un salariu de 2800 lei. 

Tot în administrația locală, la Primăria Botoșani sunt disponibile posturi de consilier administrația publică (superior) - salariu de 6778 lei, precum și un post de consilier administrația publică (principal), salariul fiind de 5519 lei. 

Filarmonica Botoșani angajează consultant artistic (3002 lei lunar), cu condiția ca persoana interesată să aibă studii spec. muzicologie. La aceeași instituție este diponibil și postul de impresar artistic (5141 lei salariul lunar). 

VEZI OFERTA COMPLETĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru Paști și 1 Mai

astăzi, 13:54
135

Potrivit meteorologului de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), prognoza de specialitate relevă că duminică, în prima zi de Paşti, vor fi nori şi ploi din loc ...

Recomandările polițiștilor botoșăneni pentru o minivacanță în siguranță!

astăzi, 13:20
37

În perioada 26 aprilie - 01 mai a.c., aproximativ 150 de poliţişti vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică şi vor fi prezenţi la datorie, pentru prevenir...

FC Botoșani: Lăsați-ne să jucăm fotbal!

astăzi, 12:39
76

Prin definitie un arbitru trebuie sa supravegheze desfasurarea regulamentara a unei competitii sportive, nu sa influenteze rezultatul final al acesteia.Dorim sa evoluam pe teren, dar nu putem. Juc...