Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

425 de locuri de muncă vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani în data de 8 martie, în scădere semnificativă față de primele luni ale începutului de an. Au scăzut, de asemenea, oferetele venite din sistemul de stat, cele mai multe fiind în societățile private, unde și salariile rareori depășesc 1900 de lei, salariul minim pe economie. 

Consiliul Județean Botoșani angajează consilieri în administrația publică (2) și un inspector de specialitate, toate cele trei posturi necesitând vechime în muncă între 5 și 9 ani.

Fără vechime în muncă, un asistent medical se poate angaja la Spitalul de Recuperare, cu condiția să aibă studii postliceale și cunoștințe operare PC, salariul oferind fiind de 2035 lei.

În sistemul bugetar, mai este disponibil un post de fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune, la Muzeul Județean Botoșani, instituție care anunță un salariu de 2698 lei, cu condiția ca persoana care aplică pentru acest post să fie autorizată ISCIR clasa C sau superioară, plus o vechime în muncă de 6 luni. 

Și Căminul pentru persoane vârstnice Trușești angajează contabil-șef, cu studii superioare și vechime în muncă de 6 ani. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
503

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
117

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
74

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...