Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

425 de locuri de muncă vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani în data de 8 martie, în scădere semnificativă față de primele luni ale începutului de an. Au scăzut, de asemenea, oferetele venite din sistemul de stat, cele mai multe fiind în societățile private, unde și salariile rareori depășesc 1900 de lei, salariul minim pe economie. 

Consiliul Județean Botoșani angajează consilieri în administrația publică (2) și un inspector de specialitate, toate cele trei posturi necesitând vechime în muncă între 5 și 9 ani.

Fără vechime în muncă, un asistent medical se poate angaja la Spitalul de Recuperare, cu condiția să aibă studii postliceale și cunoștințe operare PC, salariul oferind fiind de 2035 lei.

În sistemul bugetar, mai este disponibil un post de fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune, la Muzeul Județean Botoșani, instituție care anunță un salariu de 2698 lei, cu condiția ca persoana care aplică pentru acest post să fie autorizată ISCIR clasa C sau superioară, plus o vechime în muncă de 6 luni. 

Și Căminul pentru persoane vârstnice Trușești angajează contabil-șef, cu studii superioare și vechime în muncă de 6 ani. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frig, ploi și vânt. Toamnă în toată regula!

Luni, 24 Septembrie 2018
263

Vremea se raceste in toata tara, in unele zone se vor inregistra diferente de temperatura chiar de peste 10 grade. Marti va ploua in multe zone si vor fi maximum 18 grade in Moldova si Dobrogea, ...

Botosani pentru Viitor

Luni, 24 Septembrie 2018
120

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

Luni, 24 Septembrie 2018
1427

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...