Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

425 de locuri de muncă vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani în data de 8 martie, în scădere semnificativă față de primele luni ale începutului de an. Au scăzut, de asemenea, oferetele venite din sistemul de stat, cele mai multe fiind în societățile private, unde și salariile rareori depășesc 1900 de lei, salariul minim pe economie. 

Consiliul Județean Botoșani angajează consilieri în administrația publică (2) și un inspector de specialitate, toate cele trei posturi necesitând vechime în muncă între 5 și 9 ani.

Fără vechime în muncă, un asistent medical se poate angaja la Spitalul de Recuperare, cu condiția să aibă studii postliceale și cunoștințe operare PC, salariul oferind fiind de 2035 lei.

În sistemul bugetar, mai este disponibil un post de fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune, la Muzeul Județean Botoșani, instituție care anunță un salariu de 2698 lei, cu condiția ca persoana care aplică pentru acest post să fie autorizată ISCIR clasa C sau superioară, plus o vechime în muncă de 6 luni. 

Și Căminul pentru persoane vârstnice Trușești angajează contabil-șef, cu studii superioare și vechime în muncă de 6 ani. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
280

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
292

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
129

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...