Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

425 de locuri de muncă vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani în data de 8 martie, în scădere semnificativă față de primele luni ale începutului de an. Au scăzut, de asemenea, oferetele venite din sistemul de stat, cele mai multe fiind în societățile private, unde și salariile rareori depășesc 1900 de lei, salariul minim pe economie. 

Consiliul Județean Botoșani angajează consilieri în administrația publică (2) și un inspector de specialitate, toate cele trei posturi necesitând vechime în muncă între 5 și 9 ani.

Fără vechime în muncă, un asistent medical se poate angaja la Spitalul de Recuperare, cu condiția să aibă studii postliceale și cunoștințe operare PC, salariul oferind fiind de 2035 lei.

În sistemul bugetar, mai este disponibil un post de fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune, la Muzeul Județean Botoșani, instituție care anunță un salariu de 2698 lei, cu condiția ca persoana care aplică pentru acest post să fie autorizată ISCIR clasa C sau superioară, plus o vechime în muncă de 6 luni. 

Și Căminul pentru persoane vârstnice Trușești angajează contabil-șef, cu studii superioare și vechime în muncă de 6 ani. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un matematician celebru desființează munca de doi ani a președintelui. "Am cam râs de chestia asta, pentru că înseamnă puțină neseriozitate"

astăzi, 16:02
122

Radu Gologan, profesor la Universitatea Politehnica din București, coordonatorul olimpicilor la Matematică și președinte al Societății de Științe Matematice din România susține că rapo...

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât în mod normal, ploaie și lapoviță

astăzi, 15:21
150

Valorile termice diurne vor rămâne, în general, peste normele climatologice ale perioadei, iar la nivel de precipitaţii probabilitatea de producere a acestora - mai ales sub formă de ploaie şi l...

Important pentru botoșăneni: Un nou serviciu destinat cetăţenilor!

astăzi, 14:36
236

Din dorinţa de a oferi servicii publice de calitate, în beneficiul cetăţeanului român, Direcţia Generală de Paşapoarte a dezvoltat o aplicaţie prin care oferă posibilitatea cetăţ...