Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

Puține locuri de muncă, salarii mici. OFERTA posturilor vacante în județul Botoșani!

425 de locuri de muncă vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani în data de 8 martie, în scădere semnificativă față de primele luni ale începutului de an. Au scăzut, de asemenea, oferetele venite din sistemul de stat, cele mai multe fiind în societățile private, unde și salariile rareori depășesc 1900 de lei, salariul minim pe economie. 

Consiliul Județean Botoșani angajează consilieri în administrația publică (2) și un inspector de specialitate, toate cele trei posturi necesitând vechime în muncă între 5 și 9 ani.

Fără vechime în muncă, un asistent medical se poate angaja la Spitalul de Recuperare, cu condiția să aibă studii postliceale și cunoștințe operare PC, salariul oferind fiind de 2035 lei.

În sistemul bugetar, mai este disponibil un post de fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune, la Muzeul Județean Botoșani, instituție care anunță un salariu de 2698 lei, cu condiția ca persoana care aplică pentru acest post să fie autorizată ISCIR clasa C sau superioară, plus o vechime în muncă de 6 luni. 

Și Căminul pentru persoane vârstnice Trușești angajează contabil-șef, cu studii superioare și vechime în muncă de 6 ani. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

astăzi, 21:15
2594

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Care este cel mai mare sat din România? E mai mare chiar decât Bucureștiul!

astăzi, 19:55
816

Ei bine, este vorba despre Jina, comuna formată dintr-un singur sat din Mărginimea Sibiului, care se întinde pe 315 km pătrați.Suprafața Bucureștiului este de 228 de km pătrați. A Ji...

VIDEO - In Piata Victoriei, protestatarii cer demisia lui Dragnea dupa condamnare!

astăzi, 19:26
297

In Piata Victoriei s-au strans deja, joi seara, aproape 1.000 de persoane care ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile publice dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si ju...