Performanțele firmelor botoșănene, premiate la Balul oamenilor de afaceri. Topul după cifra de afaceri și profitul brut! FOTO

Performanțele firmelor botoșănene, premiate la Balul oamenilor de afaceri. Topul după cifra de afaceri și profitul brut! FOTO

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a organizat, vineri, o nouă ediție a Balului oamenilor de afaceri, eveniment în cadrul căruia au fost premiate firmele locale cu cele mai bune rezultate financiare în anul 2016.

Pentru prima oară de la acest eveniment a lipsit Dorin Romeo Floareș, care s-a stins din viață în vara acestui an, cei prezenți ținând un moment de reculegere în memoria celui care a condus Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani vreme de mai mulți ani.

Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor a fost prezidată de Carmen Panțiru, noul președinte al Camerei de Comerț.

Prima poziție în clasamentul firmelor din județul Botoșani, după cifra de afaceri, este ocupată de Rolana Tex, cu o cifră de afaceri de 257,6 milioane lei. Pe locul 2 se clasează Formens cu 245,2 milioane de lei, urmată de Doly-Com Distribuție, cu o cifră de afaceri de 183,07 milioane de lei. 

Primul loc în topul firmelor după profitul brut din exploatare este ocupat de Formens, cu 23,6 milioane lei, urmată de Doly-Com Distirbuție, cu 11,9 milioane lei și Greif Flexibles România, cu un profit brut din exploatare de 9,4 milioane lei.

Ca în fiecare an, Balul oameni de afaceri a fost un pun prilej pentru antreprenorii botoșăneni să își etaleze ținutele care de care mai elegante.

Printre afaceriștii prezenți la Bal s-au numărat Tonino Boldea, de la Five Continents, și soția sa, Anca Boldea, patroana Farmaciilor Anca, Dumitru Balan, administatorul societății Microbuzul, Liviu Conțac, de la Big Conf, Mihai Vrăjitoru, patronul firmei Conrec și Adrian Bidașcă, de la Pita.

După decernarea premiilor, oamenii de afaceri au rămas să petreacă, delectându-se cu bucate alese și muzică.

În sală a fost pusă și o urnă în care au putut fi donați bani pentru Mihaela Matei, tânăra care are nevoie de 70.000 de euro, de curând fiind diagnosticată cu cancer.

Top 50 firme după cifra de afaceri:


Top 50 firme după profitul brut din exploatare


 
















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
301

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5443

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
215

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...