Ofertă de nerefuzat, într-un orășel din județul Botoșani: Salariu de 5.450 de lei!

350 de locuri de muncă vacante în prima săptămână a anului 2017, conform informațiilor furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.

Ofertă de nerefuzat, într-un orășel din județul Botoșani: Salariu de 5.450 de lei!

Un director economic la o unitate de asistență medico-socială din județ va câștiga lunar 5.450 de lei, în timp ce un inginer textile la o unitate de confecții din municipiul Botoșani abia ajunge la un salariu de 1.375 lei.

Un medic specialitatea boli infecțioase va fi angajat prin concurs la Spitalul Mavromati, salariul lunar fiind de 3.810 lei, cu 7 ore de lucru pe zi.

Botoșănenii mai au la dispoziție posturi vacante de economist, contabil, asistent manager, recepționer hotel, ospătar, arhivar, barman, vânzător, lăcătuș mecanic, agent de securitate etc. Cele mai multe oferte pleacă de la salariul minim de economie, în foarte puține cazuri angajatorii anunțând și ale facilități.

VEZI AICI OFERTA DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
394

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
244

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2112

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...