Ofertă de nerefuzat, într-un orășel din județul Botoșani: Salariu de 5.450 de lei!

350 de locuri de muncă vacante în prima săptămână a anului 2017, conform informațiilor furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.

Ofertă de nerefuzat, într-un orășel din județul Botoșani: Salariu de 5.450 de lei!

Un director economic la o unitate de asistență medico-socială din județ va câștiga lunar 5.450 de lei, în timp ce un inginer textile la o unitate de confecții din municipiul Botoșani abia ajunge la un salariu de 1.375 lei.

Un medic specialitatea boli infecțioase va fi angajat prin concurs la Spitalul Mavromati, salariul lunar fiind de 3.810 lei, cu 7 ore de lucru pe zi.

Botoșănenii mai au la dispoziție posturi vacante de economist, contabil, asistent manager, recepționer hotel, ospătar, arhivar, barman, vânzător, lăcătuș mecanic, agent de securitate etc. Cele mai multe oferte pleacă de la salariul minim de economie, în foarte puține cazuri angajatorii anunțând și ale facilități.

VEZI AICI OFERTA DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ROAMING INVOLUNTAR: Botoșani, printre județele în care semnalul e "furat", iar costurile sunt uriașe!

Luni, 24 Iunie 2019
735

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), le atrage atenția tuturor utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au serviciul de roaming acti...

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
617

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2368

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...