Ofertă de lucru în Malta: 50 de posturi, 5 euro pe oră!

Ofertă de lucru în Malta: 50 de posturi, 5 euro pe oră!

50 de locuri de muncă vacante în Malta, prin rețeaua EURES, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani! Este vorba despre personal curățenie, lucrători la înălțime sau supervizori curățenie.

Posturile prevăd asigurarea de servicii de curățenie în bănci, birouri și camere de hotel. De asemenea, se oferă servicii de curățenie în case particulare, showroom-uri și pentru proiectele mari.

Este de preferat ca lucrătorii la înălțime să dețină permis de conducere și să nu aibă frică de înălțime.

Plata este de 5 euro pe oră, iar salariul poate creşte după o perioadă de probă de şase luni, în funcţie de performanţa avută. Sunt oferite diverse alocaţii, în funcţie de performanţă şi condiţiile de la locul de muncă.

Se oferă transport gratuit, mic dejun şi cină lucrătorilor din hoteluri. Angajatorul oferă sprijin în găsirea de cazare aproape de locul de muncă şi la cele mai mici preţuri. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Oferta este valabilă până pe data de 27 iulie.

Persoanele interesate de oferta din Malta sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani pentru relații suplimentare!

VEZI DETALII AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
175

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
200

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
91

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...