O importantă bancă închide una dintre agențiile din municipiul Botoșani. Ce se întâmplă cu clienții și cu angajații!

O bancă importantă care, pe lângă sucursala din municipiul Botoșani, are deschise și mai multe agenții în municipiul reședință de județ va închide una dintre agenții începând cu data de 1 octombrie 2017.

 

O importantă bancă închide una dintre agențiile din municipiul Botoșani. Ce se întâmplă cu clienții și cu angajații!

Este vorba de Banca Transilvania, iar agenția care se va închide este cea de pe Bulevardul George Enescu.

Reprezentanții Băncii Transilvania (BT) de la nivel central au declarat, pentru Stiri.Botosani.Ro,  că "BT şi-a propus eficientizarea prezenței sale în Botoşani, iar din acest plan face parte - pe lângă investiții în tehnologie şi modernizări ale sediilor – închiderea, începând cu 1 octombrie a.c., a Agenției BT Enescu".

Celor 6 angajați ai Agenției BT Enescu li s-a propus continuarea activității la Banca Transilvania, în sediile cu locuri disponibile sau primirea de compensații, iar aceştia au optat, după caz, pentru una dintre aceste variante. 

În ceea ce-i privește pe clienții acestei bănci: "Banca Transilvania mulțumeşte clienților Agenției Enescu pentru colaborare şi pentru înțelegere. Aceştia sunt bineveniți la toate celelalte patru sedii pe care banca BT le are în Botoşani, dintre care Agenția Primăverii se află chiar în vecinătatea sediului BT care urmează să se închidă. De asemenea, clienții sunt încurajați să folosească avantajele tehnologiei, de a folosi BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, care îi ajută să facă banking oricând doresc, fără a depinde de programul unei agenții bancare. Prin BT24, care are  nu mai puțin de 100 de operațiuni, cum ar fi: consultarea contului, plata facturilor, transfer de bani, plăți, schimb valutar, activarea cardurilor etc., iar echipa BT Botoşani este la dispoziția clienților pentru familiarizarea acestora şi consultanță în ceea ce priveşte BT24. Până în 30 septembrie, banca derulează la nivel național o campanie prin care serviciul de Internet Banking şi Mobile Banking este oferit gratuit timp de 3 luni", au mai transmis reprezentanții Băncii Transilvania.Banca Transilvania va închide și agenția pe care a deschis-o în urmă cu șase ani în orașul Darabani.

În municipiul Botoșani, Banca Transilvania va avea patru sedii, o sucursală şi trei agenții, iar la nivel de judet, cinci, BT fiind prezenta si in Dorohoi. 

"Este un număr optim pentru asigurarea, pentru perioada următoare, a colaborării BT cu clienții din zonă, în condiții optime de proximitate pentru aceştia", au precizat reprezentanții BT.

În județul Botoșani, BT are 60 de angajați și peste 48.000 de clienți (persoane fizice şi companii) lucrează cu această bancă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

astăzi, 10:59
804

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
859

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1656

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...