Muncă multă, bani puțini: Se caută meseriașii!
BOTOSANI

Muncă multă, bani puțini: Se caută meseriașii!

Dacă ai studii medii, greu vei găsi în Botoșani un loc de muncă unde salariul să treacă de salariul minim pe economie, în afara firmelor care adaugă la retribuția lunară și bonuri de masă sau alte mici facilități. Astfel, sunt anunțate posturi de muncitori necalificați, ajutor bucătar, manipulant mărfuri, cititor contoare, lucrător bucătărie etc.

În schimb, un lăcătuș mecanic angajat la SC Carreman va primi 1750 lei. Iar un lăcătuș-montator la Teatrul Vasilache va beneficia de un salariu de 2313 lei pe o perioadă de 12 luni, cu condiția să aibă 9 ani vechime.

Un post de asistent medical generalist este retribuit la Spitalul Județean Mavromati cu 1628 lei, iar la Serviciul Public local de Asistență Socială Botoșani salariul va fi de 2271 lei.

Și salariul pentru un post de consilier asistent diferă în funcție de instituția angajatoare: 1450 lei la Instituția Prefectului, 1553 la Primăria Municipiului Botoșani. În schimb, un consilier principal la Primăria Municipiului Dorohoi primește 1912 lei lunar.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
278

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
250

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
56

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...